یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
۰ نفر

سید محمدحسن سعیدی، مرد ۸۰ ساله‌ای که با میانجیگری و تلاش بی‌وقفه، جان ۱۵۰ نفر را از چوبه دار نجات داده معتقد است که کار خیر فقط کمک مالی نیست؛ گاهی یک لبخند، یک گوش‌دادن صبورانه یا یک دست یاری‌رسان می‌تواند جان کسی را نجات دهد یا روزش را روشن کند.

نیکوکار

به گزارش همشهری آنلاین، «بهترین لحظه مربوط به پرونده‌ای بود که پدر مقتول در پای چوبه‌ دار از قصاص گذشت. خانواده قاتل از خوشحالی سر از پا نمی‌شناختند و خانواده مقتول نیز در بین مردم عزتمند و سربلند شدند» این را سیدمحمدحسن سعیدی می‌گوید. او سال‌هاست با ازخودگذشتگی، در مسیری پرچالش قدم برمی‌دارد. مسیری که نه‌تنها جان‌ها را نجات می‌دهد، بلکه قلب‌ها را نیز به هم نزدیک می‌کند. او تاکنون موفق شده است ۱۵۰ نفر را از چنگال اعدام نجات دهد و زندگی‌های بسیاری را از ورطه نابودی بازگرداند.

این عدد تنها یک رقم نیست، بلکه داستان زندگی ۱۵۰ خانواده‌ای است که دوباره به هم پیوسته‌اند. این خیر نیک‌اندیش می‌گوید: بزرگ‌ترین درسی که از حضور در پرونده‌های صلح و سازش گرفته‌ام این بوده که گذشت بالاتر از هر چیز است. همانطور که حضرت علی(ع) می‌فرمایند، «لذتی که در گذشت است در انتقام نیست»، وقتی می‌بینی که یک خانواده از کینه‌توزی دست برمی‌دارد و زندگی‌ای دوباره می‌یابد، این درس برایت تکرار می‌شود. او می‌گوید: انگیزه و هدف من ایجاد صلح و آرامش برای مردم است. من می‌خواهم دنیایی بسازم که در آن انسان‌ها با عشق و احترام در کنار هم زندگی کنند.

کد خبر 966530

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فرهنگ عمومی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha