وزیر کشور با بیان اینکه کشور ما نژادپرست نیست، گفت: ما دنبال خروح ۲ میلیون اتباع غیرمجاز هستیم.

خروج اتباع افغاني

به گزارش همشهری‌آنلاین، اسکندر مومنی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۸۰۰ هزار اتباع غیرمجاز از کشور خارج شده اند، اظهار کرد: ما در کشور ۲ میلیون اتباع غیرمجاز داریم. من اعلام می کنم که ما در ایران مهاجرستیز نیستیم. حدود ۶ میلیون تبعه افغانستان در ایران حضور دارند و روابط تاریخی مشترکی با این کشور داریم.

وی افزود: بسیاری از این افراد بسیار شریف بوده و اکثریت آنها در تولید کشور سهم داشته‌اند، ولی به هر حال هر کشوری ضوابط خاص خود را دارد و اتباع غیرمجاز باید کشور را ترک کنند و اگر مایل به حضور در ایران هستند باید از طریق سازوکارهای قانونی اقدام کنند.

وی ادامه داد: ما فقط به دنبال خروج اتباع غیرمجاز از کشور هستیم و اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد. اگر مواردی از اخراج اتباع مجاز هم وجود داشته، بررسی شده است.

کد خبر 963809

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • بی نام IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۸
    0 0
    وزیر محترم یعنی از ۲۰ ملیون افغانی که داخل ایران هستند فقط ۲ ملیون غیر مجاز هستند ؟ در این صورت لطفا توضیح بدهید چگونه و بر چه اساسی مجاز شده اند ؟ فقط در یک کوچه که نزدیک به ۳۰ افغانی حضور دارند اغلب مغازه خریده اند ماشین و خانه خریده اند وبه کارهایی مشغولند که هیچ گونه سختی نداره بدون اینکه سربازی برن مالیات بدن