پیشکسوت نامدار استقلال صحبت های تندی را علیه ساپینتو البته رامین رضاییان و مدیران باشگاه انجام داد.

حسن روشن

به گزارش همشهری آنلاین حسن روشن مهاجم سالهای دور استقلال در خصوص عدم تمدید قرارداد حسین حسینی گفت: استقلال می توانست برخورد بهتری با کاپیتان تیم کند. اول گفتند ساپینتو او را نمی‌خواهد اما بعد که دیدند برای او بد می شود گفتند خودمان با حسینی مشکل داریم. این پسره فرعباسی را هم که آورده‌اند گلر خوبی است اما او مشکل سربازی دارد. به نظرم ساپینتو از قبل یک گلر خارجی را مد نظر داشته تا به استقلال بیاورد.

او در خصوص کاپیتانی رامین رضاییان در استقلال هم واکنش تندی نشان داد و به روزنامه گل گفت: آب که سربالا برود قورباغه ابوعطا می‌خواند. مدیران استقلال اگر مقداری آبرو داشتند هم با این اقدام آن را لکه دار کردند.

روشن البته ساپینتو را هم بی نصیب نگذاشت و به او در خصوص رفتارش هشدار داد: به من زنگ زدند و به مراسم معارفه ساپینتو دعوتم کردند اما من گفتم وقتی با او مشکل دارم چطور به مراسم معارفه اش بیایم. او باید رفتارش را درست کند و البته قول داده که این بار رفتار مناسبی داشته باشد. یعنی قبول کرده که در دوره قبلی رفتار او مناسب نبوده است اما این بار اگر رفتارش را اصلاح نکند و نتیجه نگیرد من می دانم و او. ساپینتو بیکار بود و منتظر پیشنهاد استقلال و البته اگر نتیجه نگیرد می گوید این تیم را من نبستم و بازیکنانی که می خواستم را برایم نخریدند.

کد خبر 963758

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • نصیر IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
    0 0
    حرفاش درسته هم در مورد قرارداد حسینی که امیدوارم هر چه زودتر کار حسینی درست شه هم در مورد ساپینتو و رضاییان تصور کنید ساپینتو یکی از اون رفتارهای قبلی رو کنار زمین انجام بده و داخل زمین هم رضاییان کاپیتان باشه ، نتیجه اش می‌تونه فاجعه باشه . هشدار خوبیه به مدیران استقلال