نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.

الهام علی اف نتانیاهو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان نشریه آمریکایی نشنال اینترست در گزارشی درخصوص جمهوری آذربایجان فاش کرد که باکو در آغاز جنگ ۱۲ روزه رژیم تروریستی اسرائیل علیه ایران، به اسرائیلی‌ها برای انجام بسیاری از حملات پهپادی خود علیه پدافند موشکی و هوایی ایران، به این رژیم تروریستی کمک کرد.

نشنال اینترست افشا کرد که در واقع رژیم تروریستی اسرائیل همچنین از جمهوری آذربایجان به عنوان نوعی پایگاه عملیاتی برای پهپادها و عملیات اطلاعاتی خود علیه ایران استفاده می‌کند.

این درحالی است که پیش از این نیز مردم روستاهای آذربایجان شرقی در مرز جمهوری آذربایجان گزارش داده بودند که از سوی مرز باکو به طرف ایران پهپاد پرتاب می‌شود.

با وجود شواهد عینی و گزارش‌های رسانه‌های مختلف درباره نقش جمهوری آذربایجان در حمله رژیم تروریستی اسرائیل به ایران سران باکو مدعی هستند که اجازه استفاده از خاک و آسمان خود را برای حمله به ایران را نمی‌دهند.

در همین راستا، مهدی سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان هشدار داد که در صورت تأیید استفاده رژیم تروریستی اسرائیل از فضای سرزمینی جمهوری آذربایجان برای تجاوز به خاک ایران، تهران این اقدام را نقضی جدی تلقی خواهد کرد و انتظار دارد باکو پاسخ رسمی و شفاف ارائه دهد.

شایان ذکر است که در میان همسایگان ایران، جمهوری آذربایجان نزدیک‌ترین روابط را با رژیم تروریستی اسرائیل دارد. شخص الهام علی‌اف، رئیس جمهوری آذربایجان در سال ۲۰۰۹ در اظهاراتی که ویکی‌لیکس افشا کرد، رابطه باکو و تل‌آویو را رابطه «کوه یخی» توصیف کرده بود که «نُه‌دهمش زیر آب است».

کد خبر 962906

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 10
  • IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    26 11
    یک آدم با غیرت پیدا نمیشه این آدم را که این همه به ایران عزیز ضربه زده ادب کند
  • شکراله هراتی IR ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    21 8
    نوبت دولت باکو هم میرسه دولت باکو باید تنبیه سختی بشه تا بفهمه که کت تنه کیه
  • IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    26 3
    اقای پزشکیان تحویل بگیر در دیدار بعدی محکم تر بغلش کن
  • مجتبی IR ۱۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    27 8
    برای باز پس گیری سرزمین جدا شده از مادر بسم الله فتح باکو بزودی