معاون فنی و عمرانی شهر تهران از افتتاح ۵۰ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس تا پایان سال خبر داد.

شعبانی

به گزارش همشهری آنلاین، یکصد و هشتاد و سومین پویش امید و افتخار در قالب آیین بهره برداری از ۴ پروژه راهگشای عمرانی در پایتخت صبح امروز با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، عباس شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهدی صداقتی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران، مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران، مهدی صالحی شهردار منطقه ۲، پوریافر شهردار منطقه ۵ و چند تن از اعضای شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.

عباس شعبانی معاون شهردار تهران با اشاره به این پروژه ها گفت: گفته بودیم که معاونت فنی با تشخیص و تصمیم و اقدامی شروع به فعالیت کرده و استمرار حرکت در این سه گام باعث شده از اهداف کوتاه نیاییم. همه توان خود را به محقق شدن اهداف گذاشتیم.
وی ادامه داد: هر کدام از مشکلات این پروژه‌ها اگر با سهل انگاری ما مواجه می‌شد شهر را سال‌ها عقب می انداخت. این جای دست گرفتن و تداوم دارد. تا امروز ۱۱ پروژه افتتاح شده و بنای ما تا پایان سال افتتاح ۵۰ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس است. اگر متوسط این پروژه ها ۵۰۰ میلیارد هزینه داشته باشد ۲۵ همت پروژه افتتاح خواهد شد.
معاون شهردار تهران با اشاره به افتتاحیه امروز گفت: پروژه دوربرگردان جنوب به جنوب غیر همسطح در بزرگراه چمران و بوستان گفتگو تاثیر به سزایی در تونل تولید خواهد داشت. بزرگراه آزادگان در حوزه تندرو و کندرو نواقص بسیاری داشت که در این دوره اصلاح شد. در این بسته ۴ پروژه امروز، ۴۰ کیلومتر کاهش مسیر داریم که قابل توجه است.
وی ادامه داد: در مردادماه نیز ۳ پروژه افتتاح‌ خواهد. پروژه های جنت آباد-آبشناسان در منطقه ۵، اصلاحات بزرگراه چمران در مقطع حکیم، رمپ شیخ فضل الله و خروجی به سمت یادگار امام و تقاطع بزرگراه فتح-باغستان (به سمت کرج) مرداد افتتاح می‌شود.
شعبانی با اشاره به افتتاح پروژه ها در شهریور نیز گفت: فاز دوم پروژه بروجردی، پروژه شوشتری، تقاطع باقری-بابایی و میدان فتح در شهریورماه افتتاح خواهد شد.

کد خبر 962829
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha