استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا (خاورمیانه) مدعی شد توافق آتش بس میان حماس و اسرائیل تا پایان هفته حاصل خواهد شد و این آتش بس، منجر به «صلح پایدار» در غزه خواهد شد.

ویتکاف

به گزارش همشهری آنلاین، استیون (استیو) ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشست کابینه دونالد ترامپ در سخنانی اعلام کرد که امیدوار است تا پایان هفته، حماس و اسرائیل برای آتش‌بس ۶۰ روزه به توافق برسند.

نماینده ویژه ترامپ گفت: ما اکنون در حال مذاکرات نزدیک هستیم. ما چهار موضوع داشتیم و اکنون پس از دو روز مذاکره تنها یک موضوع باقی مانده است.

ویتکاف اضافه کرد که ۱۰ اسیر زنده و ۹ اسیر فوت شده آزاد خواهند شد و «ما فکر می‌کنیم که این منجر به صلح پایدار در غزه خواهد شد.»

کد خبر 961440
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۲۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
    0 0
    انشاءالله تا آخر هفته صهونیست ها وکل عضو ناتو نابود میشن به حق نامت یا الله
  • IR ۰۰:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
    0 0
    ویتکاف یک یهودی صهیون است نتانیاهو هم یک یهودی صهیون ادمکش است بهد از جنگ ۱۲ روزه این دو وقتی بهم رسیدند همدیگر را بغل کردند بنظر می رسید که از حمله به تاسیسات اتمی و ترور فرماندهان کاملا راضی هستند
  • IR ۰۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۸
    0 0
    آتش بس ۶۰ روزه یعنی چی؟!! یعنی تا ۶۰ روز چکار نکنند بعد از ۶۰ روز چکار بکنند؟!