۱۰۶۰ ایرانی درپی حمله رژیم صهیونیستی به ایران شهید شدند و در میان این شهدا نام ۱۴دانشمند هسته‌ای از جمله شهید ایثار طباطبایی و شهید احمدرضا ذوالفقاری در خاطره‌ها ثبت شده است.

حمله رژیم صهیونیستی به ایران

به گزارش همشهری آنلاین، حمله به دانشمندان هسته‌ای در ادامه ترور هدفمند دانشمندان و متخصصان ایرانی رقم خورد تا بار دیگر از چهره واقعی رژیم صهیونیستی پرده بردارد.در این ستون تلاش خواهد شد تا هر روز به زندگی و فعالیت‌های این شهدای دانشمند پرداخته شود.

شهادت در مسیر دانش | روایتی از ۲ دانشمند هسته‌ای که شهید شدند

شهید ایثار طباطبایی‌قمشه یکی از دانشمندان هسته‌ای است که در نخستین روز حمله رژیم صهیونیستی به تهران و موشک‌باران شهرک شهید چمران، همراه با همسرش و در مقابل چشمان فرزندانش شهید شد.شهرک شهید چمران از نخستین اماکنی بود که در بامداد روز جمعه- ۲۳خرداد-و در موج اول حملات رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت. نیم‌نگاهی به زندگی و فعالیت‌های علمی شهید طباطبایی که دانشگاه شریف، نام او را در لیست شهدای این دانشگاه جای داده است، نشان می‌دهد که این دانشمند هسته‌ای مسیر آکادمیک خود را از دانشگاه شریف رقم زد. او در سال ۱۳۸۳در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک این دانشگاه پذیرفته شد و مقطع دکتری خود را در دانشگاه شریف و همان رشته با گرایش مهندسی هسته‌ای ادامه داد.

شهادت در مسیر دانش | روایتی از ۲ دانشمند هسته‌ای که شهید شدندشهید احمدرضا ذوالفقاری داریانی نیز یکی از دانشمندان هسته‌ای بود که نامش با دانشگاه شریف گره خورده است. او متولد ۵ آذر ۱۳۳۸بود، در سال ۱۳۶۶به‌عنوان دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد وارد دانشگاه شریف شد و سرانجام در نخستین روز جنگ و به‌دلیل حمله رژیم صهیونیستی به منزلش به شهادت رسید. شهید ذوالفقاری از استادان مهندسی هسته‌ای دانشگاه شریف بود و چند سال ریاست دانشکده علوم هسته‌ای این دانشگاه را برعهده داشت.براساس اطلاعات موجود باید گفت که این دانشمند هسته‌ای نقش مهمی در آموزش و پژوهش‌های مرتبط با علوم هسته‌ای به‌ویژه در زمینه راهبردی داشت و با تلاش‌های بی‌وقفه‌اش در مسیر خودکفایی علمی و فنی کشور گام برداشته بود.

کد خبر 961159
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha