مشاور فرمانده کل سپاه درباره احتمال نقض آتش‌بس و پاسخ احتمالی ایران، گفت: در صورت حمله مجدد دشمن، امکانات زیادی برای پاسخ به‌ کار گرفته می‌شود.

سردار وحیدی

به گزارش همشهری‌آنلاین، سردار سرتیپ پاسدار «احمد وحیدی» مشاور فرمانده کل سپاه در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، درباره احتمال نقض آتش‌بس توسط دشمن صهیونیستی و واکنش سپاه در قبال آن، اظهار داشت: قدرت موشکی ایران برای پاسخ به دشمن صهیونیستی در وضعیت عالی قرار دارد.

سردار وحیدی افزود: رزمندگان اسلام برای پاسخ به دشمن صهیونیستی تدارک وسیعی دیده‌اند و می‌توانند دشمن را منکوب کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا موشک «قاسم بصیر» برای پاسخ به دشمن صهیونیستی در صورت تجاوز مجدد صهیونیست‌ها روی لانچر می‌رود، گفت: امکانات زیادی برای پاسخ به دشمن تدارک دیده شده که ‌در صورت تجاوز دشمن به کار گرفته می‌شود.

مشاور فرمانده کل سپاه در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه آیا از آمریکا سیگنالی مبنی بر تداوم آتش‌بس مشاهده شده خیر، عنوان کرد: ما از آمریکا جز تجاوز، خیانت و بدعهدی چیزی ندیدیم.

کد خبر 959819
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • مجید IR ۱۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
    3 0
    اگه موشکهای با قدرت بالا از اول استفاده شده بود باز نباید در انتظار حمله اسراییل نشست. مرگ یکبار شیون هم یکبار
    • IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۱
      0 0
      آی گفتی
  • ایرانی IR ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
    0 0
    لعنت بر اسراییل خبیث کودک کش وحیوان درنده مثل کفتار ترامپ وبی بی هر مثل هم هستن وطن فروش به خود بیا توبه کن بیا با مردم هم صدا شو پوزه اسراییل را به خاک بمالیم