تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروزدوشنبه۹ تیر ۱۴۰۴ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

9

به گزارش همشهری‌آنلاین، حدود یک‌هفته پس از آنکه آیت‌الله سیستانی، مرجعیت بزرگ عراق، در بیانیه‌ای تأکید کرد که تجاوز نظامی به جمهوری اسلامی ایران و هرگونه تهدید سوءقصد به رهبر عالی دینی و سیاسی این کشور به‌شدت محکوم است و نسبت به آن قاطعانه هشدار داد، آیت‌الله مکارم‌شیرازی نیز در فتوایی اعلام کرد که «تهدیدکنندگان رهبری و مرجعیت حکم محارب دارند و مقابله با آنان از وظایف شرعی است.» ...این مطلب را در صفحه دیپلماتیک می خوانید.

- ساماندهی اتباع غیرمجاز در ایران (که نزدیک به ۴ میلیون نفر هستند)، یکی از دغدغه‌های مردم قبل از جنگ تحمیلی اسرائیل بود که وزارت کشور آن را از ابتدای سال ۱۴۰۴ آغاز کرد و در روزهای پس از آتش‌بس شدت گرفت. پس از جنگ ۱۲روزه به واسطه کشف برخی اسناد جاسوسی، مردم بیش از گذشته از دولت این مطالبه را دارند که اتباع غیرمجاز باید ساماندهی و تعیین تکلیف شوند. در این باره با نادر یاراحمدی، مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت‌وگو کرده‌ایم که چکیده آن را در ادامه می‌خوانید. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در تلویزیون همشهری و متن کامل آن در همشهری آنلاین موجود است....این مطلب را در صفحه جامعه می خوانید.

- در روزهای اخیر پیکر جمعی از شهدای حمله رژیم‌صهیونیستی به ایران در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) آرام گرفت تا «قبله تهران» بیش از پیش به کانونی برای «افتخار ملی» و «غرور ایرانی – اسلامی» تبدیل شود.‌ روز یکشنبه پیکر مطهر سپهبد شهید حسین سلامی، فرمانده شهید سپاه پاسداران و سردار مسعود شانه‌ئی، از مسئولان دفتر فرماندهی سپاه‌ پاسداران در حالی با حضور پرشکوه مردم در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) آرام گرفت که روز شنبه پیکر شهید محمدمهدی طهرانچی، از دانشمندان هسته‌ای نیز در شبستان این حرم مطهر به خاک سپرده شده بود...این مطلب را در صفحه سیاسی می خوانید.

- این نخستین بار نیست که نخبه‌ای جوان از خاک این سرزمین برمی‌خیزد و خوش می‌درخشد، اما شهادت گوی سبقت را از دیگر هنرها و مهارت‌هایش می‌رباید و آسمانی‌اش می‌کند. این‌بار قرعه شهادت به نام نخبه۳۵ ساله آملی، شهید مجید تجن‌جاری افتاد. چهره نام‌آشنای حوزه هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی کشور و رئیس کمیسیون هوش مصنوعی خانه صمت جوانان ایران. او در جمعه خونین ۲۳خرداد در منزل مسکونی‌اش در محله مرزداران آسمانی شد....این مطلب را در صفحه محله می خوانید.

- تهران هویت دارد؛ هویتی مقدس؛ هویتی که اگرچه قدمتی چندهزارساله دارد از مردمی زحمتکش، اهل کشاورزی و سفال‌سازی‌، اهل خاک و آب و آسمان و کوه و مقتدر وقتی به شرح و بسط کشیده می‌شود در یک دشت، اما به مرور پادشاهانی چون شاه‌طهماسب، پادشاه دانا و متعبد و شجاع صفوی آن را شکل دادند و کریم‌خان زند عادل نیز آن را مدتی پایتخت خود قرار داد....یادداشت علی مهدیان؛ استاد حوزه و دانشگاه در صفحه یک می خوانید.

- نخستین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران پس از جنگ ۱۲روزه، یکشنبه ۸تیرماه با حضور حداکثری اعضا برگزار شد. نمایندگان مردم در پارلمان شهری که در روزهای پرالتهاب گذشته با بازدید از بخش‌ها و مناطق شهرداری، وظیفه نظارتی خود را فراموش نکرده بودند، همگی از اقدامات حوزه‌های مختلف خدماتی و مدیریت بحران شهرداری قدردانی کردند و پیشنهادها و توصیه‌هایی برای تسریع در بازسازی مناطق آسیب‌دیده و یادبود حوادث اخیر ارائه دادند.....این مطلب را در صفحه شهرنگار می خوانید.

- ایجاد، تقویت و حفظ امنیت، نیازمند داشتن بانک‌های اطلاعاتی دقیق و پایش همیشگی آنهاست؛ اما در حوزه املاک و اسکان با اینکه قانون تکالیف صریحی داشته، از تجهیز و تقویت این بانک اطلاعاتی غفلت شده است.....این مطلب را در صفحه اقتصاد می خوانید.

با کلیک روی لینک های زیر گزیده مطالب شماره امروز را بخوانید :

کد خبر 959281

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار رسانه و روزنامه‌نگاری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • غلامحسین محمد نژاد IR ۰۹:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۹
    8 7
    ای کاش سال ها پیش از ورود اتباع غیر مجاز جلوگیری می شد تا این همه هزینه برای کشور تولید نمی کرد غ با این همه به قول معروف جلوی ضرر را هر جا بگیری سود کردی.فقط لطفا اجرایی کنیم و روی کاغذ نماند
    • IR ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
      2 1
      چه مجاز و چه غیر مجاز همه شون باید برن