فرمانده کل انتظامی در پیامی پیروزی بر دشمنان را به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

رادان/ موسوی

به گزارش همشهری‌آنلاین، به نقل از سایت پلیس؛ در متن پیام آمده است:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

رئیس محترم ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی

سلام علیکم

درود خداوند بر مجاهدان فی‌سبیل‌الله، فرزندان دلیر و آگاه این سرزمین که با بصیرتی الهی و ایمانی راسخ، پرچم عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بر فراز قله‌های امنیت و استقلال برافراشتند. اکنون که در پرتو عنایات الهی، هدایت‌های داهیانه فرمانده معظم کل قوا، حضرت امام خامنه ای عزیز (مدظله‌العالی) و مجاهدت‌های فرزندان ملت شریف، شاهد تحقق پاسخی قاطع، هوشمندانه و غرورآفرین به جنایات رژیم سفّاک صهیونی هستیم، بر خود لازم می‌دانم از طرف خود و به نیابت از کارکنان مجاهد و ولایی انتظامی کشور، این پیروزی تاریخی و عبرت آموز را محضر جنابعالی، صمیمانه تبریک عرض نمایم.

یاد و خاطر فرماندهان، دانشمندان هسته ای و مردم مظلوم شهید جبهه مقاومت، مشعل فروزانی است که تا ابد، مسیر عزت و سربلندی امت اسلامی را روشن نگاه خواهد داشت.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران

سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان»

کد خبر 958433

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پليس

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 19
  • رجبی IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    22 6
    جنگ خوب نیست خیلی آسیب می رسونه به خصوصابچه ها ولی دم همه فرماندهان گرم که اینطورایستادگی کردند بقولی بزرگی کردند
  • IR ۲۱:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    10 2
    مرگ بر آمریکا مرگ بر اسراییل
  • رضا IR ۲۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    3 2
    جانم فدای سرلشکر موسوی عزيز و دوست داشتنی
  • IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
    4 2
    ایرانی پای وطن و ناموس بیاد وسط از جان می گذرد خدا نگهدار نیروهای مسلح کشورم اللهم صل علی محمد و آل محمد. و عجل فرجهم
  • بهرامی IR ۰۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    4 2
    سلام تاکتیک بسیارعالی برای شکست دشمن بکار بردید خسته نباشید خداوند نگهدارتون.
  • جواد ایرانی IR ۱۱:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    5 0
    اگر ایران باز دارندگی خود را همگام با سلطه غرب نکند رژیم صهیونیستی با صفت خون‌آشامی که دارد تمام شهرهای ایران در معرض جدی قرار دارد و برای آنها استفاده از بمب اتمی مثل آب خوردن است .