ظاهرا تیم ملی فوتبال برای آماده‌سازی جام جهانی به دنبال برگزاری بازی دوستانه با روسیه‌ تحریم شده‌ای است که آخرین رقبای آنها در این اواخر تیم‌هایی مثل زامبیا، برونئی، ویتنام بوده‌اند.

تیم ملی

به گزارش همشهری‌آنلاین، تیم ملی ایران مدت‌هاست که بازی بزرگی به آن معنا نداشته و در دوران امیر قلعه‌نویی، شاید فقط مصاف با تیم ملی ژاپن یک نبرد دشوار برای ملی‌پوشان به شمار می‌آمده است. حتی شکل برگزاری مسابقات انتخابی جام‌جهانی و گروه آسان ایران در این مرحله هم باعث شد تیم امیر محک جدی و سختی نخورد. همه اینها باعث نگرانی هواداران فوتبال شده که مبادا در جام‌جهانی و مصاف با رقبای بزرگ و قدرتمند، ناگهان حباب تیم ملی بترکد.

یکی از راه‌های جلوگیری از این شرایط، ترتیب دادن مسابقات تدارکاتی خوب برابر رقبای قدرتمند است، اما فعلا می‌شنویم که دوستان بازی با روسیه و شیلی را نهایی کرده‌اند. شیلی که قعرنشین مرحله انتخابی جام‌جهانی در آمریکای جنوبی است و هیچی، اما انصافا تا کی قرار است هر پنجره خالی که پیدا شد، با روسیه تحریم‌شده و ناآماده بازی کنیم؟ بس نیست آقا؟ آخرین رقبای روسیه این اواخر تیم‌هایی مثل زامبیا، برونئی، ویتنام و... بوده‌اند. کاش یک مقدار برای خودمان‌ شأن قائل باشیم.

کد خبر 958320
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • IR ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
    0 0
    تحریم ها کمر ایران و ملت را شکسته