پرتابه‌های رژیم صهیونیستی به زندان اوین اصابت کرد که به بخش‌هایی از زندان آسیب رسانده و احتمال می‌رود عده‌ای هم به شهادت رسیده باشند.

اوین

به گزارش همشهری آنلاین، به نقل از یک منبع آگاه، در جدیدترین حمله رژیم صهیونیستی به تهران، ساختمان اداری اوین، ساختمان حفاظت و اطلاعات اوین و ساختمان فروشگاه‌ها و انبار بنیاد تعاون زندانیان که در محوطه ابتدایی ورودی زندان اوین بوده مورد حمله قرار گرفته است.

در پی حمله به ساختمان اداری اوین ساختمان‌های اطراف آن نیز مورد آسیب قرار گرفته اند، احتمال می‌رود بخشی از بند نسوان زندان اوین نیز مورد حمله قرار گرفته باشد.

وی افزود: عده‌ای از کارکنان نیز زیر آوار هستند و احتمال می‌رود عده‌ای هم به شهادت رسیده باشند.

کد خبر 957557
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    0 0
    ایران تاکنون بیش از ۵۰۰ موشک بالستیک شلیک کرده است و متأسفانه خیلی کم است اسرائیل باید با خاک یکسان شود و هم واجب است و هم به نفع مردم مظلوم منطقه خاورمیانه و جهان است