معاون امنیتی و انتظامی استانداری و دبیر شورای تامین استان خراسان رضوی گفت: شب گذشته، حدود ساعت 22 شب در پی مشاهده چند ریزپرنده در دو نقطه از سطح شهر مشهد، سامانه‌های پدافندی شهر مشهد فعال شد.

شمقدری

به گزارش همشهری آنلاین، امیرالله شمقدری، معاون امنیتی و انتظامی استانداری و دبیر شورای تامین استان خراسان رضوی افزود: به لطف خدا، برخورد قاطع، فوری و موفقیت‌آمیزی در این خصوص از سوی نیروهای مسلح انجام شد. با آمادگی بسیار خوب نیروهای مسلح به طور عام و در حوزه پدافند به طور خاص، این حملات کاملا موفقیت آمیز بود.
امیرالله شمقدری گفت :امروز صبح نیز جلسه شورای تامین استان برگزار شد. جلسات شورای تامین استان و کارگروههای تخصصی ذیل این شورا بصورت روزانه فعال هستند.
او افزود: همه چیز تحت رصد نیروهای امنیتی، دستگاه‌های اطلاعاتی و نیروهای مسلح ما است .

او گفت: امروزه یک راهبرد دشمن که در عملیات روانی از آن استفاده می‌شود، شایعه‌سازی است. باید از این موضوع مطلع باشیم و شایعات را باور نکنیم. باید مراقب باشیم که در تله خبری رسانه‌های معاند نیفتیم. امروزه بخش مهمی از جنگ در دنیا، جنگ رسانه‌ای و جنگ روایت‌ها است.

کد خبر 956748
منبع: خراسان

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha