سخنگو و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دستگاه قضایی با تاکید بر نقش هوشیارانه مردم در تامین امنیت اجتماعی، گفت: عوامل داخلی دشمن با اطلاعات ذی‌قیمت مردمی شناسایی شدند و در اختیار عدلیه هستند.

اصغر جهانگیر

به گزارش همشهری آنلاین، اصغر جهانگیر در حاشیه نماز جمعه ظهر امروز تهران با بیان اینکه مردم ما مثل همیشه معادلات و محاسبات دشمن را بر هم زدند، افزود: مردم هم خواستار برخورد سخت و مجازات رژیم صهیونی هستند و هم خواستار مجازات عوامل اخلالگری که قصد برهم زدن امنیت جامعه را داشتند.

وی اظهار کرد: نیروهای شجاع و غیور مسلح ما با قدرت و قاطعیت ضربات کاری به رژیم صهیونی زدند و این حملات غرورآفرین تا زمانی که لازم باشد استمرار دارد و همه دیدند که ایران اسلامی دست بالا را در میدان دارد.

سخنگوی دستگاه قضایی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه ایران قوی، در برابر جنگ تحمیلی، صلح تحمیلی و هر گونه تحمیلی محکم می ایستد، گفت: امروز ایران اسلامی متحدتر و منسجم تر از همیشه و با توکل بر خدا و به پشتوانه مردمی شجاع و تاریخ ساز، همه گزینه ها را روی میز دارد و هر دشمنی را می تواند به زانو در آورد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اضافه کرد: در روزهای اخیر عوامل دشمن در داخل قصد تحرکاتی داشتند ولی شناسایی شدند و با هوشیاری ضابطین قضایی در اختیار عدلیه هستند.

جهانگیر خاطر نشان کرد: قوه قضاییه با تمام توان و با قاطعیت اجازه نخواهد داد عوامل دشمن در داخل جولان بدهند. با اخلالگران در حوزه امنیت در نهایت قاطعیت برخورد شدید قانونی خواهیم کرد.

سخنگوی قوه قضاییه از نقش آفرینی بسیج و همراهی مردم بصیر در تامین امنیت جامعه تشکر و قدردانی کرد و گفت: مردم اطلاعات بسیار ارزشمندی را در اختیار قوه قضاییه و ضابطان قرار داده اند که این ناشی از بصیرت و دلسوزی آنها در مبارزه همه جانبه با دشمن و عوامل آن است.

جهانگیر، موضوع امنیت اجتماعی را در فضای کنونی یک امنیت پایدار و مردمی توصیف کرد و افزود: همچنان از همه مردم می‌خواهیم که این هوشیاری و آمادگی را حفظ کنند تا به‌طور کامل ریشه هرگونه ناامنی احتمالی برچیده شود.

سخنگوی عدلیه در سخنان خود یاد و خاطره فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای و مردم مظلومی که در این جنگ شهید شدند را گرامی داشت و تاکید کرد: طبق منطق قرآن و اسلام، خون این شهیدان ضایع نخواهد شد و همچنانکه رهبر حکیم انقلاب فرمودند پیروزی از آن ملت بزرگ و مومن ایران اسلامی است به اذن الله این قطعی است و همه وظیفه داریم پشت سر رهبری و در خط حمایت جانانه از نیروهای مسلح مان گام برداریم و نقشه دشمن را نقش بر آب کنیم.

به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران جمعه شب و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک دهها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد.

فرمانده معظم کل قوا روز چهارشنبه (۲۸ خرداد) در دومین پیام تلویزیونی تاکید کردند: ملت ایران در مقابل جنگ تحمیلی محکم می‌ایستد همان‌گونه که در مقابل صلح تحمیلی نیز محکم خواهد ایستاد و این ملت در مقابل تحمیل، تسلیم هیچکس نخواهد شد.

سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» در بازدید از یکی از پایگاه‌های نیروی هوافضای سپاه پاسداران (پنجشنبه ۲۹ خرداد) با بیان اینکه اکنون آسمان اراضی اشغالی، آغوش خود را برای موشک‌ها و پهپادهای ایران باز کرده است، گفت: هر هدفی که متعلق به رژیم متجاوز صهیونیستی باشد به‌طور مستمر حمله خواهیم کرد و هیچ‌گونه محدودیتی را مقابل خود نمی‌بینیم.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته با اشاره به اینکه تا کنون ۱۵ موج عملیاتی علیه اهداف صهیونیستی انجام شده است، اعلام کرد: روند افزایشی و عملیات تاثیر محور موشکی علیه اهداف نظامی و صنعت نظامی در دستور کار است.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور پزشکیان در حساب کاربری خود در فضای مجازی، نوشت: تنها راه پایان جنگ تحمیلی، «توقف بی‌قید و شرط» تجاوز دشمن و تضمین قطعی برای پایان ماجراجویی‌های تروریست‌های صهیونیستی برای همیشه است.

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان امروز جمعه ۳۰ خرداد به درخواست تروئیکای اروپایی برای دیدار با وزرای خارجه انگلیس، فرانسه، آلمان و نماینده اتحادیه اروپا راهی ژنو شد.

سخنگوی وزارت بهداشت امروز جمعه در هشتمین روز از جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ایران، از حمله راکتی این رژیم به یک بیمارستان دیگر تهران در ساعات اولیه بامداد خبر داد و گفت: این سومین بیمارستان ایران است که مورد تهاجم قرار می‌گیرد؛ ۶ آمبولانس و یک مرکز جامع خدمات سلامت هم تاکنون مورد حمله ددمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفته است.

کد خبر 956567
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 17
  • جلاد IR ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    17 14
    لطفا خائنین را با فرو بردن در بشکه اسید ساعتی ۱۰ سانتیمتر اعدام کنید، بطوریکه با تزریق ماده ضد بیهوشی تا آخرین لحظه زجرکش شوند تا درس عبرتی باشند برای کسانی که مدام با موبایل از چهارگوشه مملکت فیلم میگیرند و میفرستند به شبکه های معاند
    • با تجربه IR ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
      1 0
      ایران برای پایان جنگ، تنها یک شرط دارد، خلع سلاح اتمی اسرائیل و تمام
  • IR ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    13 16
    اگر مرد هستید عوامل دشمن را فردا اعدام کنید و نام و عکس و آدرس آنها را اعلام کنید تا ملت ایران بفهمد با خانواده این خائنین چکار کند
    • IR ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
      0 1
      چکار خانواده شون داری؟؟؟ من اگه بد باشم خانواده ام هم باید محاکمه بشه؟؟؟ 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
  • IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    8 4
    با تشکر از واریز حق و حقوق مشمولان بهزیستی مستمری بگیران و بازنشستگان
  • IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    5 0
    با تشکر از واریز حق و حقوق مشمولان بهزیستی مستمری بگیران و بازنشستگان
  • IR ۱۷:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    12 7
    لطفا فيلتر شكنها را ببندید