گفته می‌شود مایکروسافت در زمینۀ هوش مصنوعی و تکنولوژی رهگیری موشک‌ها با ارتش اسرائیل همکاری می‌کند.

به گزارش همشهری‌آنلاین، امروز صبح پارک فناوری Gav‑Yam Negev در بئرالسبع مورد حمله موشک‌های ایران قرار گرفت. مایکروسافت نیز حضور فعالی در این پارک فناوری داشت.

در ژانویه ۲۰۲۳، در این پارک فناوری اسرائیل، شرکت‌های نامداری از جمله اینتل، ال‌بیت سیستمز و مایکروسافت حضور داشتند. حدود ۳ هزار نفر در حوزه‌های امنیت سایبری در این شرکت‌ها فعالیت می‌کردند و بنا به گفته مسئولان، تقاضا برای افزایش فضا همچنان وجود داشت.

پارکی که مورد حمله موشکی امروز صبح ایران قرار گرفت شامل بیش از ۷۰ شرکت از جمله نام‌هایی چون PayPal، Dell EMC، IBM، Oracle، WIX و… بود. همچنین نهادهای نظامی و سایبری در این پارک حضور فعال داشتند.

می‌توان گفت که امروز صبح، موشک‌های ایرانی«پایتخت سایبری اسرائیل» را هدف قرار دادند.

کد خبر 956482
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    1 0
    موشکها نباید هدر بروند با هر موشک یک مؤسسه زیر بنائی رژيم صهيونيستي غاصب باید بکلی منهدم شده بطوریکه باز سازیش مدتها طول کشد.