وزیر امور خارجه چین در تماس تلفنی با همتای عمانی خود گفت: جامعه بین المللی و بویژه کشورهای منطقه باید به به یکپارچگی برای تشکیل صدای بین المللی علیه جنگ ادامه دهند.

وانگ یی

به گزارش همشهری آنلاین، المیادین نوشت: وانگ یی تاکید کرد که کشورش نمی تواند بنشیند و نظاره گر اوضاع منطقه باشد که در حال لغزیدن به سمت پرتگاهی نامعلوم است.

وانگ بیان کرد: درست و نادرست در اوضاع کنونی مشخص است. رفتارهای اسرائیل ناقض قوانین بین المللی است.

وی از جامعه بین المللی بویژه کشورهای منطقه خواست به اتحاد برای تشکیل یک صدای بین المللی علیه جنگ ادامه دهند.

در سوی دیگر وزیر امور خارجه عمان بیان کرد: حمله اسرائیل علیه ایران به صراحت ناقض منشور سازمان ملل و قانون بین الملل است.

البوسعیدی تصریح کرد: طرف عرب عمیقا در قبال اوضاع کنونی احساس نگرانی کرده است. اعراب از چین انتظار دارند که تاثیر بیشتری در بازگرداندن صلح و ثبات در خاورمیانه اعمال کند.

در همین حال شی جن پینگ نیز شامگاه سه شنبه نگرانی عمسق کشورش را در ازای جنگ اسرائیل علیه ایران که منجر به تشدید ناگهانی تنش ها در خاورمیانه شده است، ابراز کرد.

وی که در مراسم افتتاحیه اجلاس چین- آسیای مرکزی در آستانه سخن می گفت، تاکید کرد: چین اقدامات ناقض حاکمیت کشورها و امنیت منطقه را برنمی تابد.

او تاکید کرده بود که توسل به اقدام نظامی راه حلی برای بحران ها نیست.

کد خبر 956313

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • استراتژیست IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    7 0
    آقای وانگ اگر در این جنگ طرفدار ایران هستی، لطفا کمک کن ماهواره های نظامی مانند KeyHole (در گذشته) که ۲۲ سال قبل از بالای شهر ممنوعه شانگهای چین فیلم میگرفتند و حالا به دشمن ایران خط میدهد را ساقط کنیم که رهگیری، مسیریابی موشکهایشان و رصد سرزمینمان را از آنان سلب کنید تا جنگی برابر داشته باشید، اگر امروز این کار را نکنیم، این ابزارهایشان برای همه دردسر میشود