اولین تصاویر از حمله وحشیانه اسرائیل به ساختمان آتش نشانی موسیان دهلران منتشر شد.

به گزارش همشهری آنلاین، لحظاتی قبل رژیم صهیونستی در اقدامی وحشیانه به ساختمان آتش نشانی شهرداری موسیان حمله کرد. پیش از این، اسرائیل در ۲۴ خرداد ماه هم این نقطه را مورد اصابت قرار داد.

«مراد یگانه» فرماندار دهلران اظهار داشت: برای سومین بار ساختمان آتش نشانی و سیلوی ماشین آلات و واحد نقلیه شهرداری موسیان مورد اصابت رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: در این حمله ماشین آلات خدمات رسان شهری مورد هدف قرار گرفت و خوشبختانه این حمله تلفات انسانی در پی نداشته است.

یگانه تصریح کرد: طی چند روزه گذشته و امروز ۸ فروند پهباد متخاصم، توسط رزمندگان اسلام در منطقه عمومی دهلران رهگیری و منهدم شده است.

فرماندار دهلران همچنین بیان کرد: خواهشمندیم مردم عزیز به شایعات فضای مجازی توجه نکنند و فقط اخبار و اطلاعات را از طریق صداوسیما دریافت کنند.

پیش از این، رژیم کودک کش اسرائیل در ۲۴ خرداد ماه هم این نقطه را مورد اصابت قرار داد.

ویدئویی از محل حمله دوباره اسرائیل به ساختمان آتش نشانی موسیان دهلران را ببینید.

کد خبر 955612

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • پریسا IR ۱۳:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۶
    3 1
    انتشار عکس وفیلم از محل های هدف گیری توسط دشمن کمک اطلاعاتی به دشمن است
    • Borzoo NO ۱۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۶
      0 0
      کدام عکس ؟ کدام فیلم ؟ اینها فتو شاپ است