پنجمین نشست تخصصی پروژه احیای لاله‌زار با عنوان «لاله‌زار؛ محور جشنواره‌ها» فردا چهارشنبه ۲۱ خرداد در خانه اتحادیه برگزار خواهد شد.

لاله زار

همشهری آنلاین: این نشست با مشارکت سازمان زیباسازی شهر تهران، انجمن دوستداران لاله‌زار و مجله کوچه برگزار می‌شود و در راستای تداوم پروژه احیای لاله‌زار به‌عنوان یکی از محورهای تاریخی، فرهنگی و هنری شهر تهران طراحی شده است.

موضوع این جلسه، بررسی ظرفیت‌های لاله‌زار به‌عنوان بستری برای برگزاری رویدادها و جشنواره‌های فرهنگی و هنری گذشته و آینده این محور تاریخی است.

در این رویداد، جمعی از صاحب‌نظران، هنرمندان و پژوهشگران برجسته حضور خواهند داشت. دکتر محمدجواد حق‌شناس (متخصص امور فرهنگی)، رضا کیانیان (بازیگر سینما و تئاتر)، فرهاد توحیدی (فیلم‌نامه‌نویس و رئیس پیشین خانه سینما)، مرتضی رحیم‌نواز (پژوهشگر لاله‌زار) و ترانه یلدا (معمار و شهرساز) از جمله سخنرانان این جلسه هستند.

پروژه «لاله‌زار» با هدف بازخوانی ارزش‌های فرهنگی، تاریخی و اجتماعی این خیابان شکل گرفته و نشست‌های تخصصی آن در قالب مجموعه‌ای از گفت‌وگوها، پژوهش‌ها و اقدامات مشارکتی در حال برگزاری است.

لاله‌زار در گذشته به‌عنوان نماد هنر، تئاتر و سینمای ایران شناخته می‌شد و امروز در حال بازتعریف جایگاه خود در چشم‌انداز فرهنگی شهر تهران است.

پنجمین جلسه از سلسله گفت‌وگوهای تخصصی پروژه احیای لاله‌زار با عنوان «لاله‌زار؛ محور جشنواره‌ها» از ساعت ۱۶ روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ در خانه اتحادیه، واقع در خیابان لاله‌زار جنوبی، کوچه اتحادیه برگزار خواهد شد.

احیای جایگاه «لاله‌زار» در چشم‌انداز فرهنگی تهران

کد خبر 953881
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha