تارنمای آکسیوس سه‌شنبه نوشت، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و تمام اعضای ارشد تیم سیاست خارجی‌اش یکشنبه در «کمپ دیوید» گرد آمده و ساعت‌ها درباره راهبرد ایالات متحده در قبال برنامه هسته‌ای ایران و جنگ غزه گفت‌وگو کردند.

ترامپ و ویتکاف

به گزارش همشهری آنلاین، آکسیوس این خبر را به نقل از ۲ مقام آمریکایی و یک منبع دیگر که نامشان را فاش نکرد، منتشر کرد.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت که ترامپ این ۲ مساله را درهم‌تنیده و بخشی از یک واقعیت بزرگ منطقه‌ای که خواهان شکل‌دهی به آن است، تلقی می‌کند.

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند، جلسه کمپ دیوید شامل چندین جلسه سیاستگذاری بود.

جی‌دی ونس معاون ترامپ، مارکو روبیو وزیر خارجه، پیت هگست وزیر دفاع آمریکا، سوزی ویلس رئیس دفتر کارکنان کاخ سفید، استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ، جان رتکلیف مدیر سیا، تولسی گابارد مدیر آژانس اطلاعات ملی و سایر مقام‌های ارشد در جلسه کمپ دیوید شرکت کردند.

ترامپ دوشنبه گفت که «ژنرال‌ها و دریاسالاران» در این جلسات حضور داشتند اما از توضیح درباره اینکه در این جلسه چه صحبت‌هایی شد، خودداری کرد.

به نوشته آکسیوس، مقام‌های ایرانی پاسخ خود به پیشنهاد هسته‌ای آمریکا را نهایی کرده اند.

وزارت خارجه ایران اعلام کرده که دور ششم گفت‌وگوهای این کشور و آمریکا یکشنبه در مسقط پایتخت عمان برگزار خواهد شد.

این تارنمای آمریکایی به نقل از یک مقام ایالات متحده و یک مقام اسرائیلی درباره تحولات غزه مدعی شد تلاش‌ها برای تلطیف مواضع حماس در مورد پیشنهاد آمریکا در این باره در روزهای اخیر شاهد پیشرفت‌هایی بوده است.

مقام آمریکایی اظهار کرد: ما انتظار نداریم که هفته جاری شاهد پیشرفت قابل توجهی باشیم اما پیشرفت‌هایی حاصل شده و ما بیشتر از آن چه که فکر می‌کردیم به یک توافق نزدیک شده‌ایم.

کد خبر 953682
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • هادی IR ۱۳:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
    1 1
    شما اسرائیل و رام کنید موضوع فلسطین بسپارید به ایران که همراه کشورهای منطقه به وضع این جنگ زده های سلاخی شده خصوصن کودکان فلک زده رسیدگی کنند مگر شما رحم و مروت ندارید از خدا بی خبرای سنگدل بزارید دنیا زندگی کنه نفس بکشه آیندگان و سازندگان نسل انسان را نکشید دنیا اگر گرفتار جرم و جنایت هست مسببش وجود پلید موجواتی نظیر شماهاست در روی یک پاشنه نمی چرخه ما تعبیر می کنیم
  • IR ۱۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
    0 0
    با هویج مذاکرات تحریم های جدید اضافه شده باید به فکر بی اثر کردن آن باشید انسان از یک سوراخ چند بار باید گزیده شود