ولی نصر، مشاور سابق باراک اوباما درباره تنش‌های فزاینده میان ایران و آمریکا هشدار داد و اظهار داشت که درگیری احتمالی نه‌تنها برای ایران، بلکه برای آمریکا و کل خاورمیانه فاجعه‌بار خواهد بود.

مذاکره مسقط

به گزارش همشهری آنلاین، ولی نصر، مشاور ارشد سابق باراک اوباما، در اظهاراتی وضعیت کنونی پرونده هسته‌ای ایران را یک «قمار پرخطر» توصیف کرد. او هشدار داد که در صورت عدم پیشرفت در مذاکرات، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ممکن است تا پایان ژوئن ۲۰۲۵ ایران را رسماً محکوم کند، که می‌تواند به فعال شدن مکانیسم ماشه توسط فرانسه و بریتانیا و بازگشت تحریم‌های شورای امنیت منجر شود.

نصر افزود: «ایران تهدید کرده که در این صورت از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) خارج خواهد شد، که این موضوع بحران بین‌المللی بزرگی ایجاد می‌کند، بازرسی‌ها را متوقف کرده و ایران را به ساخت سلاح نزدیک‌تر می‌کند - و احتمال جنگ با آمریکا را افزایش می‌دهد.»

او تأکید کرد که خطر اصلی از دست رفتن کنترل بحران توسط واشنگتن و تهران است، که می‌تواند دونالد ترامپ را با پیامدهای یک جنگ تمام‌عیار مواجه کند؛ جنگی که نه او، نه رأی‌دهندگانش و نه متحدان خلیج‌فارس آمریکا خواهان آن نیستند.

نصر با اشاره به سخنان اخیر ترامپ که گفته بود درگیری برای ایران بد خواهد بود، افزود: «اما این درگیری برای آمریکا و خاورمیانه نیز فاجعه‌بار خواهد بود و راه بازگشت به دیپلماسی را تنگ‌تر می‌کند.»

کد خبر 952564

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • هادی IR ۲۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
    3 0
    امریکا وجود حمله نداره اگه داشت سال 2016 که ترامپ اومد درگیر میشدن اینا فقط دارن هو میندازن که تو دل ملت خالی بشه
  • محمود IR ۲۱:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
    3 0
    مامنتظریم که این کینه ۵۰ ساله وظلم وتحریم رابا امریکا تسویه کنیم
  • IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۷
    1 0
    شورای امنیت وسازمان مللی در سطح دنیا وجود ندارد اگر وجود داشت وهمچین قانونی بودباید نتانیاهوی روانی وجنایتکار بیرحم را زنده زنده در آتش میسوزاند