بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اگر گزارش‌های مرتبط با موضوع هسته‌ای ایران را مرور کنید از سال ۱۹۸۴ مقامات رژیم صهیونیستی ادعا کردند که ایران ظرف شش ماه آینده به بمب دسترسی پیدا می‌کند؛  ۴۰ سال از آن زمان گذشته است.

به گزارش همشهری انلاین، بقایی در نشست خبری گفت: اگر گزارش‌های مرتبط با موضوع هسته‌ای ایران را مرور کنید از سال ۱۹۸۴ مقامات رژیم صهیونیستی ادعا کردند که ایران ظرف شش ماه آینده به بمب دسترسی پیدا می‌کند؛ ۴۰ سال از آن زمان گذشته است.

بنابراین موضوع تسلیحاتی شدن برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران مطلقاً بهانه است برای اینکه رژیم صهیونیستی از اداره سیاست خارجی آمریکا در منطقه اطمینان حاصل بکند.

آنچه که رژیم صهیونیستی از آن نگران هست این هست که نتواند به شیوه دهه‌های اخیر مطامع و امیال خودش را در منطقه به پیش ببرد.

کد خبر 951755

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha