وزیر ورزش و جوانان دستور داد اتفاقات اخیر دوومیدانی به دقت بررسی و گزارشی دقیقی از ابعاد مختلف این اتفاق ارائه شود.

احمد دنیامالی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، در پی گزارش فدراسیون دوومیدانی درباره بروز رفتار ناشایست از سوی سه تن از اعضای تیم ملی در حاشیه رقابت‌های قهرمانی آسیا در کره‌جنوبی، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان به معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای و رئیس مرکز حراست وزارتخانه دستور داد موضوع را با جدیت پیگیری کرده و گزارشی دقیق از ابعاد مختلف این اتفاق ارائه کنند.

دنیامالی با تأکید بر ضرورت رعایت اخلاق، انضباط و شأن نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در میادین بین‌المللی، اظهار داشت: رفتار ورزشکاران تیم‌های ملی باید الگویی برای جوانان کشور باشد و هیچ‌گونه تخطی از چارچوب‌های اخلاقی و انضباطی قابل اغماض نیست.

وی همچنین خواستار بررسی دقیق روند اعزام، نظارت و مدیریت تیم‌های ملی در چنین رویدادهایی شد تا با اصلاح احتمالی فرآیندها، از تکرار چنین حوادثی جلوگیری شود.

گفتنی است، فدراسیون دوومیدانی پیش‌تر با صدور بیانیه‌ای از بررسی موضوع خبر داده و اعلام کرده بود با افراد خاطی برخورد انضباطی خواهد شد. امروز رسانه‌های کره‌جنوبی از بازداشت ۲ ورزشکار و یک مربی ایرانی در مسابقات قهرمانی دوومیدانی آسیا به اتهام مسایل اخلاقی خبر داده بودند.

کد خبر 951614

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کاظم صحابی فرد IR ۲۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
    3 0
    احمد دنیا مالی استعفا دهد یا احسان حدادی را برکنار کند