یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
۰ نفر

رئیس شورای شهر تهران گفت: قرار شد در دی‌ماه امسال دو رام قطار وارد پایتخت شود. برای اتوبوس‌ها هم مشکلی ندارد و باید ارز آن تامین و وارد شود. تاخیری در واردات آنها وجود ندارد و هر زمان ارز پرداخت شود واردات صورت می‌گیرد.

چمران

همشهری آنلاین - مهدی چمران در حاشیه سیصد و سی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز نطق پیش از دستور یکی از اعضای شورا قرائت خواهد شد، اظهار کرد: گزارش محله‌گردی نیز توسط یکی دیگر از اعضا ارائه می‌شود. چهار گزارش حسابرسی هم در دستور جلسه امروز قرار دارد.

وی درخصوص سفر تعدادی از مدیران به چین و وضعیت واردات اتوبوس‌ها به تهران، یادآور شد: هنوز این سفر به اتمام نرسیده است. دیروز صحبت تلفنی داشتیم و نتیجه مذاکرات را اعلام کردند. زمان‌بندی دقیقی را در مورد واردات واگن‌ها مطرح کردند و قرار شد در دی‌ماه امسال دو رام قطار وارد پایتخت شود. برای اتوبوس‌ها هم مشکلی ندارد و باید ارز آن تامین و وارد شود. تاخیری در واردات آنها وجود ندارد و هر زمان ارز پرداخت شود واردات صورت می‌گیرد.

چمران با بیان اینکه دولت مابقی پیش‌پرداخت واگن‌ها را می‌پردازد، گفت: امروز دیگر مشکلی بابت پیش‌پرداخت نداریم. امیدواریم مشکل دیگری ایجاد نشود؛ چراکه هر مشکلی حل می‌کنیم مشکل دیگر سبز می‌شود.

وی با بیان اینکه خریداری قبر در بهشت زهرا (س) ادامه دارد و پس از دفن اول دو طبقه دیگر خریداری می‌شود، گفت: موضوع آرامستان‌ها دنبال می‌شود و امروز هم نطق یکی از اعضا در این خصوص است.

به گزارش شهر چمران در صحن شورای شهر نیز در واکنش به نطق پیش از دستور یکی از اعضا در مورد احداث آرامستان های جدید و ضرورت ورود شورای عالی معماری و شهرسازی با بیان اینکه شورای عالی شهرسازی و معماری کاری با آرامستان ها ندارد و شهرداری ها و شوراها این کار را انجام می دهند، اظهار کرد: امیدواریم فضاهایی که در شورا تصویب شد، عملیاتی شوند. مشکلاتی پیش آمده و به نظر می رسد هیچ یک از آنها تاکنون عملیاتی نشده است.

کد خبر 951306
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 6
  • IR ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
    4 3
    خوب بگو پول نداریم. تأخیر نداریم یعنی چی؟همین یعنی تأخیر؟ چرا از دوستان روسی قرض نمی کنیم؟ آهان! اونا خودشون هم گرفتارند. با مردم روراست باشید.
  • IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
    3 1
    جالبه که نظر انتقادی من را منتشر نکردید یعنی اینقدر سانسور دارید؟
  • ناشناس IR ۱۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
    2 1
    جز تاسف خوردن کار دیگه ای از دستمون برنمیاد
  • US ۲۱:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
    5 2
    خلاصه همه چیز چینی داشتیم جز قطار چینی