سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴
۰ نفر

دادستان عمومی و انقلاب مسجد سلیمان از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی از شهروندان پول می‌گرفت.

دستگیری - کارمند

به گزارش همشهری آنلاین، علی زلقی دادستان عمومی و انقلاب مسجد سلیمان در استان خوزستان اظهار کرد: فردی با ترفندهای فریبنده و وعده‌های واهی مبنی بر توانایی در مداخله در روند رسیدگی قضایی، اقدام به اخذ مبالغی از برخی مراجعان کرده بود که با رصد اطلاعاتی و پیگیری مستمر توسط حفاظت و اطلاعات دادگستری شناسایی و با دستور قضایی بازداشت شد.

بنابر اعلام دادگستری کل استان خوزستان، وی افزود: متهم، پس از انجام تحقیقات مقدماتی و تفهیم اتهام، با صدور قرار قانونی روانه زندان شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مسجد سلیمان با تاکید بر برخورد قاطع دستگاه قضا با افراد فرصت‌طلب که با سوءاستفاده از عنوان قوه قضائیه یا ادعای ارتباط با مقامات قضایی موجبات تضییع حقوق مردم را فراهم می‌کنند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشابه مراتب را از طریق دفاتر حفاظت و اطلاعات یا سامانه ۱۵۸۰ گزارش دهند.

کد خبر 949987
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha