سه‌شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
۱ نفر

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از مرگ یک مرد جوان هنگام کار در استخر خبر داد.

جسد

به گزارش همشهری آنلاین، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت: ساعت ۲۰:۳۰ شب گذشته یک حادثه سقوط در چاه به آدرس خیابان شهرآرا به ۲۵ اعلام شد و بلافاصله ۳ ایستگاه نجات به محل اعزام شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان در محل مشاهده کردند که محل حادثه یک مجموعه فرهنگی ورزشی است که در طبقه ۳ این مجموعه که استخر قرار داشته، یک چاه با عمق ۱۲۰ متر برای تامین آب استخر تعبیه شده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: کارگر ۲۵ ساله این استخر، هنگام کار در چاه، سیم بوکسلش قطع شده و داخل چاه پرت می‌شود که در ۳۰ متری انتهای چاه نیز آب وجود داشته است.

ملکی گفت: همکاران نجاتگر آتش‌نشانی، با رعایت کلیه امور ایمنی، وارد چاه شده و با سختی بسیار موفق به خارج کردن این کارگر می‌شوند، اما متاسفانه او جانش را از دست داده بود.

وی افزود: این عملیات بسیار زمان‌بر و سخت بود و ساعت ۳:۴۰ بامداد این عملیات به اتمام رسید.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران خطاب به کارفرمایان این مجموعه‌ها توصیه کرد: برای انجام امور تخصصی از کارگران متخصص استفاده شود. همچنین تجهیزات نیز باید سالم و ایمن باشند تا شاهد وقوع چنین حوادثی نباشیم.

مرگ جوان ۲۵ ساله در استخر مجموعه ورزشی + عکس

مرگ جوان ۲۵ ساله در استخر مجموعه ورزشی + عکس

مرگ جوان ۲۵ ساله در استخر مجموعه ورزشی + عکس

کد خبر 949978
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    0 0
    علت قطع شدن سیم بکسل چی بوده ؟