سخنگوی آتش‌نشانی تهران از ریزش یک ساختمان مسکونی در این شهر و کشته و مصدوم شدن ۳ نفر تاکنون خبر داد.

ریزش ساختمان - آوار ساختمان - فرو ریختن ساختمان

به گزارش همشهری آنلاین، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران گفت: ساعت ۳:۳۴ دقیقه بامداد امروز حادثه ریزش آوار یک منزل مسکونی در خیابان باهنر قیام‌دشت به ۱۲۵ اعلام و بلافاصله ۵ ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام شد.

وی افزود: در محل حادثه مشاهده شد یک قطعه زمین حدودا ۲۰۰ متری به عمق یک متر گودبرداری شده بود که در ضلع شرقی این زمین یک ساختمان دوطبقه مسکونی وجود داشت که نیمی از آن کاملا تخریب شده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: از همان لحظات اولیه تمام مسئولان قیام‌دشت در محل حضور یافتند و در ساعات اولیه این حادثه آتش نشانان موفق شدند یک خانم ۴۵ ساله را که دچار مصدومیت شده بود، زنده از زیر آوار خارج کنند. همچنین همراه این مصدوم پیکر یک مرد ۴۸ ساله پیدا شد که فوت کرده بود.

ملکی گفت: عملیات آواربرداری و خاک‌برداری با استفاده از بیل مکانیکی در حال انجام بود که دقایقی قبل، یک زن دیگر نیز در محل حادثه پیدا شد که متاسفانه او نیز جان خود را از دست داده بود.

وی افزود: عملیات آواربرداری همچنان ادامه دارد و احتمال افزایش شمار مصدومین یا فوتی‌ها وجود دارد.

کد خبر 949546
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
    8 2
    همیشه نگران آپارتمانهای کهنه تهران هستم چون اصلا نمیشه تصمیم گرفت هر طبقه و هر مالک یک تصمیم برای خودش میگیره اگه یکی بخواد تخریب کنه ممکنه مالک بعدی راضی نباشه بنظر میاد باید از طرف شهرداری و دادگاه برای ساختمانهای فرسوده حکم تخلیه و یا حکم عدم سکونت گرفت