اینطور که به نظر می‌رسد دراگان اسکوچیچ زمزمه جدایی سر داده و ممکن است تراکتور را تنها بگذارد.

بیرانوند و اسکوچیچ

به گزارش همشهری‌آنلاین، دراگان اسکوچیچ بعد از اخراج ناجوانمردانه از تیم ملی، بازگشت باشکوهی به فوتبال ایران داشت و موفق شد تراکتور را برای نخستین بار در تاریخ این باشگاه به مقام قهرمانی برساند. این افتخار بزرگ، قاعدتا وزن کارنامه او را افزایش داده و طبیعی است که امروز نگاه‌های بیشتری متوجه مربی کروات باشد. از این‌سو تراکتوری‌ها هم که از همکاری با او کاملا راضی هستند، امیدوارند دوران خوب تیم‌شان زیرنظر اسکوچیچ ادامه داشته باشد؛ آنچه به تازگی با اما و اگرهایی همراه شده است. در شرایطی که این اواخر شایعات زیادی در مورد احتمال جدایی اسکوچیچ از تراکتور به گوش می‌رسید، مصاحبه جدید این مربی به نوعی این فرضیه را تقویت کرده است. دراگان می‌گوید: «من با تراکتور قرارداد دارم و اینجا خوشحال هستم، اما زمانی که پیش از بازی با شمس‌آذر برای رسیدگی به امور شخصی به کشورم برگشتم، متوجه شدم پدرم به بیماری سرطان مبتلا شده است. در نتیجه لازم است کنار او و البته همسر و دخترم باشم. داریم بررسی می‌کنیم که چه تصمیمی بگیریم. امیدوارم تصمیم نهایی به سود تراکتور و خانواده‌ام باشد.»

این حرف‌ها تا حدی بوی جدایی می‌دهد و حتی شجاع خلیل‌زاده، کاپیتان تراکتور هم در مصاحبه تلویزیونی‌اش تأیید کرد اسکوچیچ مشکلاتی دارد. آنچه اما می‌تواند هواداران تیم تبریزی را نگران‌تر کند، سابقه دراگان در این زمینه است. فراموش نکنیم روز ۱۵بهمن ۱۳۹۸اسکوچیچ که فصل موفقی را در نفت آبادان پشت سر می‌گذاشت، به‌طور ناگهانی از این تیم جدا شد. در آن زمان دلیل جدایی اسکو را مشکلات قلبی او اعلام کردند، اما در کمال شگفتی، این مربی ۲روز بعد یعنی ۱۷بهمن هدایت تیم ملی ایران را بر عهده گرفت. بسیار روشن است که مذاکرات با او از مدت‌ها قبل آغاز شده بود. دراگان بعدتر در توضیح این ماجر گفت: «من طی هفته‌های اخیر در رسانه‌ها خوانده‌ام که مشکل قلبی دارم، درحالی‌که این موضوع را از طریق رسانه‌ها شنیده‌ام و مشکل قلبی‌ ندارم. من یک بیماری آلرژی داشتم که در آبادان جدی شده بود و البته خوشبختانه برطرف شد. وقتی نفت آبادان را ترک کردم هیچ خبری از اینکه به تیم ملی می‌روم نداشتم و اصلا قرار نبود چنین اتفاقی بیفتد.» به هر حال خودتان می‌توانید قضاوت کنید که این حرف‌ها چقدر واقعی و صادقانه بوده‌اند و چقدر بوی «پیچاندن» می‌دهند. آیا داستان مشابهی در مورد تراکتور رخ خواهد داد؟

کد خبر 948517
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • تی تی IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۱
    5 1
    اسکوچیچ کارتال نیست بره با فنر مذاکره کنه. اسکو و تراکتور در مسیر قهرمانی آسیا
  • IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
    0 4
    ببینید چقد بد کسی که قرارداد داره ول میکنه میره ،ایشالا اسکو میره ترابی و عارف هم میان پرسپولیس
    • میرزا کوچک IR ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      3 1
      تراختور قهرمان آسیا خواهد شد
    • بهرام IR ۱۷:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      0 1
      آره با وجود الهلال و ...حتماً تیمای ایرانی قهرمان میشن
    • عبدالله IR ۱۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
      0 1
      مواظب باشیدقهرمان آسیا حق شماست یه وقت حق شماتراکتوریها ضایع نشه چونکه تمام تیم‌های ایرانی لیگ برتری بازی سوم براشون پایان کاره. قهرمان آسیا حق عربستان وژاپن سنگرشکنه نه ترکتوروسپاهان استقلال وپرسپولیس آسیا هرگز ترکتوربرگرده خونه خاله نرگس