هافبک سابق استقلال گفت که تیمش همه تلاش خود را می کند تا پرسپولیس را در هفته آخر متوقف کند.

زواری

به گزارش همشهری آنلاین در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال ایران، تیم هوادار به مصاف پرسپولیس تهران می‌رود. هوادار در هفته بیست و نهم توانست سپاهان را متوقف کند تا به‌نوعی پرسپولیس را در راه رسیدن به رقابت‌های آسیایی کمک کند. پرسپولیس با توجه به برد برابر خیبر توانست فاصله امتیازی خود با سپاهان را به صفر برساند و حال در هفته پایانی منتظر یک لغزش دیگر از سوی سپاهان است.

محمدحسین زواری هافبک تیم هوادار در مقابل سپاهان بود. این بازیکن سابق استقلال در برابر سپاهان دونده و کم اشتباه ظاهر شد. زواری یک پاس کلیدی، یک دریبل موفق و یک شوت در دیدار هفته بیست و نهم ثبت کرد. در ادامه مصاحبه این بازیکن درباره جدال برابر سپاهان و همچنین رقابت هفته پایانی مقابل پرسپولیس را می‌خوانیم.

محمدحسین زاوری در گفت‌وگو با تسنیم، درباره تساوی خانگی تیمش برابر سپاهان گفت: با اینکه سقوط ما قطعی شده است، ولی در بازی با سپاهان انگیزه بالایی داشتیم تا از اعتبارمان دفاع کنیم. در این بازی انسجام تاکتیکی خوبی داشتیم و برابر یکی از قوی‌ترین تیم‌های لیگ برتر نتیجه خوبی گرفتیم، آنهم در شرایطی که سپاهان برای گرفتن سهمیه لیگ نخبگان نیاز مبرمی به کسب سه امتیاز این بازی داشت. این مسابقه برای هر دو تیم سخت و فکر می‌کنم تساوی نتیجه‌ای عادلانه بود.

وی در پاسخ به این سؤال که چه عاملی باعث سقوط هوادار شد، تأکید کرد:همه چیز به قبل از شروع فصل برمی‌گردد. این خیلی مهم است که یک تیم چگونه بسته شود و در بهترین زمان ممکن تمریناتش را شروع کند. هوادار یک تیم خصوصی است و قدرت رقابت با خیلی از تیم‌ها در زمینه مالی را ندارد. ما در یک مقطع نتایج خوبی گرفتیم و البته در چند بازی هم بدشانس بودیم و متأسفانه در پایان کار اتفاقی که دوست نداشتیم رخ داد و سقوط کردیم. همه ما بابت این اتفاق ناراحت هستیم.

هافبک تیم فوتبال هوادار راجع به بازی تیمش برابر پرسپولیس در آخرین هفته لیگ برتر اظهار داشت: همانطور که گفتم برابر سپاهان برای دفاع از اعتبارمان بازی کردیم و مقابل پرسپولیس هم با تمام وجود بازی خواهیم کرد، چون می‌خواهیم توانایی‌مان را نشان دهیم. پرسپولیس هم تیم خوبی است و می‌خواهد با برد در این بازی، شانس خود را برای کسب سهمیه آسیایی امتحان کند، ولی بدون شک ما حریف سختی برای این تیم خواهیم بود و نمی‌گذاریم پرسپولیس به سهمیه آسیایی برسد.

کد خبر 944971

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • سردار IR ۰۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    11 8
    مواظب باش به جای لیگ یک به دسته سه سقوط نکنی اینجوری که تو جلوی صعود دیگران را میگیری به پا به چاله فاقد تیم سقوط نکنی.
  • امید IR ۰۶:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    7 3
    تو اگه بازی بلد بودی تیمت سقوط نمیکرد . به پا به لیگ 5 سقوط نکنی.ولی ادبیاتت رو درست کنی شاید آدم شدی!!!!
  • رسول IR ۰۶:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    7 3
    اگه ممکنه نگذار تیمت سقوط نکنه .متخصص !!!!!!! تخصص شما اینجا به درد میخوره متخصص آسیا
  • IR ۰۷:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    8 1
    توی روز روشن این حرفها !!!کی به کیه حرمت اخلاق ورزشی باد هواست
  • رضا SG ۰۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    1 4
    چقدر این استقلالی های بدبخت هستند فکر می‌کنند پرسپولیس نیاز به براشون مقابل سپاهان داره این سهیم اصلا پرسپولیس نمیخواد شما فقط عرضه داشته باشید مردانه بازی کنید که نمی کنید همین الان دارن میگن مال شما را تو آسیا حدف کردیم بعد بازی با سپاهان هم یه حرفی در میارند ای بیچاره ها شما رفت و بر گشت دربی مقابل ما باختند و تیمی میتونه بگه ما تیم دیگر را حذف کردیم که بازی مستقیم مقابل آن تیم را ببره
  • خنیو IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    0 4
    پرسپولیس عشق ❤❤❤❤❤💔🫡🥺🥺🫡🫡😘😘😘😘
  • امیر IR ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱
    5 1
    این داستان دقیقا داستان فصل قبله ، قطعا قطعا قطعا یا با آفساید یا پنالتی ، همه می‌دانن داستان چیه، و سهمیه قطعی با نامردی میدنش ، مثل قهرمانی پارسال با آفساید خیلی واضح
  • ناشناس IR ۱۵:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    0 1
    من هوادا تاج کبیرم ولی هر تیمی بازی دارد ولی باید مردانه بجنگه پیروزیم جاهایی بدر اساس خورد باید خوب بازی کند تا تیم رفیقشم به اسیا بیا نه پیروزی هر تیمی باید مردانه بجنگه اگه باخت دیگه زورش نرسید وسلام