یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
۰ نفر

بازیکن سابق فوتبال مشهد به فاصله چند روز، احتمالا دومین قهرمانی امسال خود را تجربه خواهد کرد.

خداداد عزیزی

به گزارش همشهری آنلاین، خداداد عزیزی به‌عنوان مدیر تیم تراکتور تبریز، توانست به لطف حضور در این تیم، نخستین قهرمانی تاریخ باشگاهی خود در لیگ برتر فوتبال ایران در عرصه مدیریتی را تجربه کند. تراکتور با ۶۴ امتیاز در فاصله دو هفته مانده به پایان رقابت‌ها، قهرمانی خود را قطعی کرده است.

همزمان با این رویداد، تیم نونهالان خداداد مشهد که تحت مالکیت خداداد عزیزی است، با پیروزی برابر ایمان سبز شیراز در آستانه قهرمانی لیگ برتر نونهالان کشور قرار گرفته است. این تیم در صورت پیروزی برابر سپاهان اصفهان در دیدار پایانی، می‌تواند قهرمان نونهالان ایران شود.

در صورت قهرمانی تیم نونهالان خداداد، مدیر مشهدی تیم تراکتور در فاصله ۴۸ ساعت، دومین قهرمانی لیگ برتری خود را جشن خواهد گرفت.

سپاهان اصفهان در فصل جاری در رده‌های مختلف سنی عملکرد قابل توجهی داشته است:
- تیم بزرگسالان: در حال حاضر دوم لیگ برتر و نایب قهرمان احتمالی
- تیم جوانان: نایب قهرمان لیگ برتر
- تیم ۱۸ سال: نایب قهرمان لیگ برتر

اگر سپاهان در دیدار نونهالان نیز از تیم خداداد مشهد شکست بخورد، این چهارمین نایب قهرمانی سپاهان در فصل جاری خواهد بود.

کد خبر 943045
منبع: ورزش سه

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
    2 0
    مگر خداداد تراکتور را قهرمان کرد دماغشو نمیتونه بکشه بالا حرف نمیتونه بزنه
  • خداداد🤣🤣🤣🤣🤣 IR ۲۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
    1 0
    خداداد.؟😂😂😂😂 کی هست.؟🤣🤣🤣🤣