بنا بر گزارش سازمان هواشناسی کشور امروز شنبه (۱۳ اردیبهشت) در شمال غرب، برخی مناطق غرب، غرب سواحل دریای خزر، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و غربی، شمال خوزستان، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات کرمان، رگبار و رعد و برق، گاهی وزش باد شدید موقت رخ می‌دهد.  

باران در تهران

به گزارش همشهری ‌آنلاین کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: «وزش باد شدید موقتی تا پایان هفته ادامه دارد. از امروز تا دوشنبه ریزش تگرگ در برخی از نقاط واقع در غرب و شمال غرب کشور نیز پیش‌بینی می‌شود.»
امروز تشدید فعالیت سامانه بارشی و تقویت ناپایداری‌های همرفتی به شکل رگبار باران، رعد و برق وزش باد شدید موقت، خیزش گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ در اردبیل، شرق و جنوب آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی با صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی همراه است. در این شرایط پرهیز از قرارگرفتن و اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابه‌جایی عشایر، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی توصیه می‌شود.
فریبا گودرزی افزود: «برای ۳ روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل و در برخی از مناطق جنوب غرب نیز تداوم پدیده گرد و خاک مورد انتظار است. روز دوشنبه تشکیل توده گرد و خاک در کشور عراق و انتقال آن به نوار غربی پیش‌بینی می‌شود که کاهش کیفیت هوا را در پیش دارد.»
تهران نیز در ساعات بعد از ظهر گاهی ورزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک، بارش رگبار و رعد و برق با بیشینه دمای ۳۲ درجه را خاوهد داشت.
خنک‌ترین منطقه زنجان با دمای یک درجه و ایستگاه ۷ توچال در تهران با دمای ۲ درجه و گرم‌ترین منطقه شبانکاره در استان بوشهر با دمای ۴۶ درجه ثبت شده‌است.

بیشتر بخوانید:
بارش رگباری در راه است
افزایش دما تا پایان هفته | بارندگی ادامه دارد

کد خبر 942485

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha