تکه دوم پایتخت جزو محدوده های برخوردار است اما در بخش های از این منطقه هنوز شهروندان از برخی خدمات حمل و نقل شهری محروند. به عنوان مثال دسترسی به مترو ندارند یا برای تردد به جای اتوبوس از مینی بوس استفاده می کنند. نمونه اش رفت و آمد از میدان صنعت به شهرک تامین اجتماعی بود.

می نی بوس

همشهری آنلاین -حالا با ورود ورود اتوبوس های جدید به پایتخت و اختصاص بخشی از این مد حمل و نقل عمومی،همچنین با توجه به حجم تقاضا، اتوبوس ها جایگزین مینی بوس شده است. محمدحسین کریمی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار منطقه ۲با در این باره گفت: اشاره به اولویت‌های مدیریت شهری منطقه در تقویت حمل‌ونقل عمومی، ۷ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان منطقه اضافه شد که با ورود این اتوبوس‌ها، تعداد ناوگان اتوبوس‌رانی منطقه به ۸۰ دستگاه افزایش یافت.

وی درباره محل اختصاص این اتوبوس ها افزود: اتوبوس‌های جدید در خط میدان صنعت به شهرک تأمین اجتماعی با سرفاصله ۱۵ دقیقه فعالیت می‌کنند.

در این خط در گذشته سرویس‌دهی به شهروندان توسط مینی‌بوس انجام می‌شد. کریمی گفت: باتوجه‌به افزایش تقاضا در یکسال اخیر مد مینی‌بوس به اتوبوس تغییر یافت و این اقدام موجب افزایش ظرفیت جابه‌جایی مسافر و بهبود کیفیت سفرها خواهد شد.

وی به نوسازی ۱۰۰ درصدی و تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: با اقداماتی که در نوسازی انجام شده تعداد ناوگان فعال به بیش از ۸۰ دستگاه افزایش یافت.

کد خبر 939851
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
    0 1
    خوب به سلامتی پس مینی‌بوس ها را می‌فرستید برای شهرهای دیگه