اشرار خیابان بهشتی تهران که اقدام به قدرت‌نمایی و نزاع کرده بودند، توسط توسط ماموران پلیس اطلاعات تهران بزرگ دستگیر شدند. تصاویری از محل وقوع جرم و مضروبین منتشر شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، عاملان قدرت‌نمایی و نزاع در خیابان بهشتی تهران پس از شناسایی و دستگیری، امروز(شنبه) به محل وقوع جرم خود آورده شدند تا با بازسازی صحنه جرم در مقابل چشمان مردم، درس عبرتی برای دیگر اشرار باشند.

پلیس پایتخت اعلام کرد در عملیات دستگیری این افراد چند نفر از اراذل و اوباش بخاطر مقاومت و درگیری با پلیس یا فرار، مورد هدف گلوله پلیس قرار گرفته و زمین‌گیر شدند.

متهمان خیابان بهشتی و بازسازی صحنه جرم | تصویر خالکوبی وحشتناک یکی از اراذل | شمشیرهای متهمان را ببینید

این متهمان چندی قبل اقدام به قدرت نمایی، نزاع، درگیری و تخریب در خیابان شهید بهشتی (عباس‌آباد) تهران کرده بودند ولی در کمترین زمان ممکن توسط ماموران پلیس اطلاعات تهران بزرگ شناسایی و دستگیر شدند.

تصاویری از لحظه تخریب و شرارت اراذل و اوباش در خیابان شهید بهشتی ببینید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کد خبر 938780

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • محمد IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    37 2
    الان دستگیری اونها برای بنده خدایی که دستش کلا بی حرکت شده میشه دست؟؟ میشه امنیت؟؟ سه ساله داریم به پلیس خواهش میکنیم تمنا میکنیم اقا تو بوستان قائم منطقه 18 ارازل و اوباش گروهی با موتور میان و سلب ارامش میکنن ولی کووووووگوش شنوا.....متاسفم واقعا. اینه امنیت داریم امنیت داریم؟؟
  • ایران SG ۱۷:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    12 0
    چقدر جرم زیاد شده
    • علیرضا IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
      0 4
      همش تقصیر توست
  • علی IR ۱۷:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    10 0
    فردا آزادن یه کارت دال بر مجنون بودن میدن دست محکمه و آراد
  • IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۰
    7 0
    پلیس میگره قاضی آزاد میکنه چرخه ماندگاری زورگیر و شر خر و ....