رفتار هنجارشکن کاپیتان تراکتور تبریز در جریان بازی با چادرملو اردکان یزد برای کمیته انضباطی محرز شد.

شجاع خلیل‌زاده

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هفته آینده جلسه مربوط به شکایت دو باشگاه تراکتور تبریز و چادرملو اردکان که در هفته بیست و ششم به مصاف همدیگر رفتند را با حضور مدیران عامل هر دو باشگاه در حالی برگزار می‌کند که شجاع خلیل زاده نیز به دلیل آنچه تخلف اخلاقی در تقابل با تماشاگران ورزشگاه شهید نصیری یزد عنوان می‌شود حضور خواهد داشت تا به دفاع از خود بپردازد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در حالی جلسه دفاع خلیل زاده را هفته آینده اعلام کرده که تحقیقات خود را در این خصوص آغاز کرده است. رفتار خلیل زاده از سوی کمیته انضباطی به طور واضح تخلف محسوب شده و این بازیکن در صورت عدم دفاع مناسب با جریمه مالی و محرومیت در هفته‌های پایانی فصل جاری روبرو خواهد شد.

بنابراین خلیل زاده به احتمال فراوان پس از بازی روز جمعه تراکتور مقابل ملوان بندر انزلی با محرومیت خود که بین دو سه جلسه است روبرو خواهد شد.

کد خبر 938339

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • حسین IR ۲۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    9 13
    رسانه های پیروزی هرچقدر هم تلاش کنید تراکتور وارد حاشیه نمیشه
  • آذری IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
    7 8
    همان رای عالی شاه اعمال میشود جریمه ده میلیونی و محرومیت تعلیقی والسلام
  • رسول IR ۰۲:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۸
    8 3
    پشت به نیمکت خودشون و روبه‌روی تماشاگران داره حرکت غیر ورزشی میکنه بعد مدعی شده که داره به پزشک تیمشون میگه مصدوم شده، مگه پزشک تیم روی سکوی تماشاچیان نشسته بود؟؟