همشهری آنلاین - شهره فرجی: طبق یافته‌های جدید، مصرف روزانه گردو خطر ابتلا به سرطان سینه را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

 [نکته بهداشتی روز: عوامل خطرساز برای سرطان سینه]

 براساس تحقیقاتی که در موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، روی موش‌ها صورت گرفت، این نظریه با موفقیت روبرو شد و محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف گردو برای انسان نیز تاثیرات شگرفی را به دنبال خواهد داشت.

آجیل‌ها و خشکبار دارای موادی مانند آنتی‌اکسیدان، اسیدهای چرب و امگا3 بوده که هرکدام به تنهایی دارای خواص فراوانی هستند و اگر کل آن‌ها در یک ماده جمع شوند تاثیر فوق‌العاده‌ای خواهند داشت و خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهند ویا وقوع آن را به تعویق می‌اندازند.[اسیدهای چرب ضروری را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید]

کد خبر 93823

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار