یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
۰ نفر

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه چندی پیش هنرمندان خواستار گسترش فضای تماشاخانه ایرانشهر از شهردار شده بودند، گفت: عملیات پردیس تئاتر بوستان هنرمندان اتفاق خوبی بود که بر اساس پیش بینی ها می تواند تا ۶ ماه آینده در اختیار شهروندان قرار بگیرد

علیرضا نادعلی

همشهری آنلاین - علیرضا نادعلی در سیصد و شانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه روز پنج شنبه عملیات پردیس تئاتر بوستان هنرمندان آغاز شد، اظهار کرد: در شمال بوستان هنرمندان در منطقه ۶ تماشاخانه ایرانشهر را داریم که متعلق به سازمان فرهنگی و هنری است و رایزنی بسیاری توسط شهردار تهران با ارتش انجام شد و به دنبال آن ۶ هزار مترمربع در اختیار شهرداری منطقه ۶ قرار گرفت که مجموعه های نمایشی را به فضای موجود الحاق کند.

وی افزود: این ۶ هزار مترمربع به مجموعه های سازمان فرهنگی و هنری می افزاید و ۲ هزار صندلی نیز به ظرفیت هنرهای نمایشی تهران اضافه می شود.

نادعلی با بیان اینکه چندی پیش هنرمندان خواستار گسترش فضای تماشاخانه ایرانشهر از شهردار شده بودند، گفت: این اتفاق خوبی بود که بر اساس پیش بینی ها می تواند تا ۶ ماه آینده در اختیار شهروندان قرار بگیرد که جای تقدیر از سازمان فرهنگی و هنری و شهرداری منطقه ۶ و همچنین ارتش جمهوری اسلامی دارد.

کد خبر 937007

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha