میشل اوباما، همسر باراک اوباما و بانوی اول سابق آمریکا به شایعات درباره به وجود آمدن مشکلات در رابطه با ازدواجش با باراک اوباما واکنش نشان داد.

اوباما و همسرش

به گزارش همشهری آنلاین رسانه‌ها دیروز نوشتند: حضورنیافتن میشل اوباما در چند رویداد مهم از جمله مراسم تحلیف دونالد ترامپ و مراسم خاکسپاری جیمی کارتر از روسای جمهور سابق آمریکا، موجب گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال جدایی آن‌ها شده بود.

خانم اوباما، بدون اشاره مستقیم به این مناسبت‌ها، در پادکست «Work in Progress» با میزبانی سوفیا بوش، بازیگر گفت که به‌عنوان یک «زن بالغ» اکنون این توانایی را دارد که خودش برنامه‌اش را تعیین کند.

میشل اوباما ضمن تکذیب طلاق خود از باراک اوباما گفت: مردم نمی‌توانند باور کنند که او «برای خودش تصمیم گرفته» و به‌جای آن «باید فرض کنند که من و همسرم در حال طلاق گرفتن هستیم»

منبع: بی بی سی

کد خبر 936947

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
    0 0
    از همسر رونالدو به اوباما رسیدید؟