یکی از مهم‌ترین و تازه‌ترین خبرها در مورد برنامه‌های تیم ملی، مذاکرات با فدراسیون فوتبال بلژیک برای برگزاری یک دیدار دوستانه در سال ۲۰۲۵ است

مراکش - بلژیک

به گزارش همشهری آنلاین با توجه به صعود محتمل تیم ملی به جام جهانی ۲۰۲۶، برنامه‌های آماده‌سازی تیم در یک سال آینده از اهمیت بالایی برخوردار هستند. طبق برنامه‌ریزی فدراسیون، تیم ملی تا خرداد ۱۴۰۵ یعنی آغاز رقابت‌های جام جهانی باید چندین بازی دوستانه برگزار کند. بنابراین فیفادی‌های بعدی تا آن زمان نقش تعیین‌کننده‌ای در آماده‌سازی تیم ملی خواهند داشت. اما چالش بزرگ این است که در این مقطع، بسیاری از تیم‌های ملی جهان همچنان درگیر مسابقات مقدماتی جام جهانی هستند و انتخاب حریفان قدرتمند با نام‌های مطرح برای دیدارهای تدارکاتی کار ساده‌ای نخواهد بود.
یکی از برنامه‌های قطعی تیم ملی، حضور در تورنمنت کافا در شهریور ۱۴۰۴ است. ایران که قهرمان دوره قبلی این رقابت‌ها بوده، امیدوار است با تکرار قهرمانی در این مسابقات، محک خوبی برای آماده‌سازی خود بزند. پس از آن، در مهرماه دیدار دوستانه‌ای با روسیه برنامه‌ریزی شده است. تیم ملی در مسیر آماده‌سازی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ نیز با روسیه بازی کرد و حالا دوباره این دیدار و البته حضور در تورنمنت کافا تکرار خواهد شد. این درحالی است که با وجود اعلام فدراسیون فوتبال ایران، هنوز این دیدار قطعیت پیدا نکرده و مذاکرات بر سر جزئیات در خصوص نهایی شدن این مسابقه ادامه دارد.

مذاکرات برای دیدار با بلژیک
یکی از مهم‌ترین و تازه‌ترین خبرها در مورد برنامه‌های تیم ملی، مذاکرات با فدراسیون فوتبال بلژیک برای برگزاری یک دیدار دوستانه در سال ۲۰۲۵ است. تیم ملی بلژیک که در حال حاضر در رتبه هشتم رده‌بندی فیفا قرار دارد، یکی از قدرت‌های فوتبال اروپا محسوب می‌شود و بازی برابر این تیم می‌تواند یک محک جدی برای ایران باشد. اما چالش اصلی، درخواست مالی فدراسیون بلژیک از ایران است. گفته می‌شود بلژیکی‌ها مبلغ قابل توجهی برای این بازی درخواست کرده‌اند که می‌تواند مانعی جدی در راه نهایی شدن این دیدار باشد.
شیاطین سرخ فوتبال اروپا در سال‌های اخیر همواره یکی از تیم‌های قدرتمند اروپا بوده و با وجود حذف از دور اول مرحله حذفی یورو ۲۰۲۴ با وجود ستارگانی چون کوین دی بروینه، روملو لوکاکو و تیبو کورتوا در میادین بین‌المللی عملکرد قابل توجهی داشته‌اند. این تیم در جام جهانی ۲۰۱۸ به مقام سوم رسید و در سال‌های اخیر نیز همواره به عنوان یک قدرت فوتبالی در عرصه فوتبال دنیا نام این کشور مطرح بوده است. بنابراین دیدار دوستانه مقابل چنین تیمی که در یک دهه اخیر سابقه حضور در رتبه اول رنکینگ فیفا را دارد، فرصت مناسبی برای سنجش توانایی‌های تیم ایران خواهد بود. نکته قابل توجه اینکه پیش از این کادرفنی تیم ملی و قلعه‌نویی به دلیل حریفان احتمالی تیم ملی در جام جهانی درخواست مذاکره با حریفانی از آمریکای جنوبی و آفریقا برای برگزاری دیدارهای تدارکاتی را داده بودند که به نظر می‌رسد این مذاکرات همچنان ادامه دارد.

کد خبر 931241

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • اس اس IR ۱۹:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
    4 0
    محاله غیر روسیه کشور دیگه ایی از اروپا رو ایران بیارید ،،دلتون خوشه،آخه ما چه دستاوردی براشون‌غیر مالی اونهم میلیون دلار داریم که بخوان ساق هاشون رو جلوی پای بازیکنای ما بزارن،برید درپی تیهای آفریقا وامریکای لاتین رو اگه طاقچه بالا نزارن بیارید.