بر اساس گزارش دیوان محاسبات کشور، شرکت‌های تأمین‌کننده منابع هدفمندسازی یارانه‌ها در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ تنها ۵۳٪ از مبلغ پیش‌بینی‌شده را واریز کرده‌اند.

دیوان محاسبات کشور

احسان ارکانی، معاون اجرایی دیوان محاسبات مجلس در گفت‌وگو با همشهری آنلاین در تشریح گزارش دیوان از عملکرد ۱۱ ماهه منابع در سال ۱۴۰۳ اعلام کرد که شرکت‌های تأمین‌کننده منابع هدفمندسازی یارانه‌ها تنها ۵۳٪ از مبلغ پیش‌بینی‌شده را واریز کرده‌اند. به تفکیک، شرکت پالایش و پخش ۸۱٪، شرکت ملی گاز ۵۴٪ و شرکت ملی نفت ۵۰٪ از تعهدات خود را انجام داده‌اند.

وی افزود: مبلغ ۳۲۶ همت از تعهدات تأمین منابع هدفمندی یارانه‌ها تحقق نیافته و خزانه‌داری کل، مبلغ ۲۶۹ همت از منابع عمومی و تنخواه خزانه را برای جبران هزینه‌ها به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها پرداخت کرده است.

ارکانی گفت: دیوان محاسبات کشور در راستای انضباط مالی و تسویه تنخواه پرداختی، بر انجام تعهدات شرکت‌های ذی‌مدخل تأکید دارد.

کد خبر 931103

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مجلس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha