محمدامین توکلی‌زاده ،معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از روند نگارش کتیبه دست‌نویس صلوات خاصه حضرت زهرا(س) بازدید کرد.

کتیبه صلوات حضرت زهرا

همشهری آنلاین: این کتیبه با عنوان معروف «اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ» در خانه اتحادیه در حال نگارش است.

در جریان این بازدید معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران از نزدیک در جریان روند اجرای این پروژه معنوی قرار گرفت و از تلاش‌های دست‌اندرکاران این طرح قدردانی کرد.

نگارش این کتیبه با مساحت ۱۵۰ مترمربع به دست استاد مجتبی صادقی استاد برجسته خوشنویسی و ۱۰ نفر از شاگردانش از ‌سه‌شنبه ۱۴ اسفند در خانه اتحادیه آغاز شده و به مدت ۵ روز ادامه دارد.

پس از اتمام نگارش کتیبه، این اثر به عنوان یادبودی معنوی در باغ‌راه حضرت زهرا(س) و روبروی امامزاده حسن(ع) نصب خواهد شد.

این اقدام در راستای ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع) و ایجاد فضایی معنوی و متبرک در شهر تهران انجام می‌شود.

کد خبر 930553
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شورای شهر

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha