به گزارش همشهریآنلاین، سید حامد عاملی معاون صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفت و گو با همشهری جزییات ارائه برنامه ارتقای کیفی خودروها را تشریح کرد وگفت: برنامهای ذیل قانون برنامه هفتم توسعه مشخص شده که تحت عنوان برنامه ارتقای کیفی خودروها مطرح است. برای اجرای این برنامه باید آییننامهای در هیات دولت تهیه شود و پس از تصویب مبنای ارتقای کیفیت وسایل نقلیه تولیدی کشور قرار گیرد.
معاون صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: در دولت گذشته برنامهای تهیه شده بود اما بررسیها نشان میداد این بخش قابل اجرا نیست و به ارتقای کیفی وسایل نمیانجامد. البته برای ارتقا دیر است اما نباید کیفیت خودروها قربانی کمی زمان شود.
به گفته این مقام مسئول وزارت صمت، هم اکنون افراد متخصص در حوزه خودرو درحال بازمهندسی ارتقای کیفی خودروهای داخلی هستند تا قبل از پایان سال آییننامه تهیه شود و به هیات دولت ارائه میشود.
نظر شما