رئیس‌جمهور یکی از کشورهای آمریکای جنوبی دستور خروج این کشور را از سازمان بهداشت جهانی صادر کرد.

خاویر مایلی

به گزارش همشهری آنلاین، خاویر مایلی رئیس‌جمهور آرژانتین، با انتقاد از عملکرد سازمان بهداشت جهانی در نحوه مدیریت مربوط به پاندمی کرونا، دستور خروج کشورش را از این سازمان داد.

به گزارش راشاتودی، آرژانتین علت اصلی خروج خود از سازمان بهداشت جهانی را اختلاف نظر با این سازمان بر سر سیاست‌های اساسی به ویژه در جریان پاندمی کرونا اعلام کرده است.

اقدام رئیس‌جمهور آرژانتین پس از آن انجام می‌گیرد که ماه گذشته دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا نیز دستور خروج کشورش از سازمان بهداشت جهانی را داد.

دفتر ریاست‌جمهوری آرژانتین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد که سازمان بهداشت جهانی که برای هماهنگ‌سازی واکنش کشورها در شرایط اضطراری بهداشت جهانی ایجاد شده است،‌ طی بحران شیوع ویروس کرونا به عنوان بزرگ‌ترین آزمایش خود شکست خورده است.

این دفتر همچنین سازمان بهداشت جهانی را متهم کرده است که به خاطر اعمال قرنطینه‌های طولانی، بزرگ‌ترین فجایع اقتصادی در تاریخ جهان را طی شیوع ویروس کرونا رقم زده است.

بر این اساس، گفته شده است که تحت اعمال قرنطینه‌های طولانی در آرژانتین، اقتصاد این کشور به‌شدت آسیب دیده و کرونا موجب مرگ 130 هزار نفر شده است.

مانوئل آدورنی سخنگوی ریاست‌جمهوری آرژانتین نیز با اشاره به قرنطینه طولانی‌مدت در این کشور و انتقاد از عملکرد سازمان بهداشت جهانی عنوان کرده است: ما آرژانتینی‌ها اجازه نمی‌دهیم یک سازمان بین‌المللی در حاکمیت ما و در حوزه سلامت ما دخالت کند.

پیش از این دونالد ترامپ نیز مدعی شد که سازمان بهداشت جهانی مدیریت نادرستی در جریان بیماری کرونا و دیگر بحران‌های بین‌المللی در زمینه مسائل بهداشتی داشته است و این سازمان را از این بابت که تعهدات مالی غیرمنصفانه و سنگینی به آمریکا تحمیل کرده است،‌ مورد انتقاد قرار داد.

کد خبر 923635
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمدعلی یونس زاده IR ۱۳:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    1 0
    ارام ارام کشورها پیمانها خارج میشوند با همین روند حرکت خود خواهانه آقای ترتمپ اجلاس سالانه سازمان ملل در نیویرک غیر عملی خواهد گردید