رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: کلنگ‌زنی بوستان در علی آباد جنوبی در زمین ۲۲ هزار مترمربعی اتفاق بسیار خوبی است.

پیرهادی

همشهری آنلاین- مهدی پیرهادی در سیصد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حضور در جمع مردم منطقه ۱۶، اظهار کرد: زمین ۲۲ هزار مترمربعی که در این منطقه تملک و خریداری شده بود، برای احداث بوستان در شأن مردم علی آباد جنوبی کلنگ زنی شد که اتفاق بسیار خوبی است و از شورایاران و معتمدین محلات، مدیرعامل سازمان بوستان ها، شهردار فعلی و سابق این منطقه برای این اقدام تقدیر می کنیم.

وی افزود: این منطقه از سرانه پایین رنج می برند و امیدواریم سریع تر به بهره برداری برسد. امیدواریم تعهد سازمان بوستان ها که اعلام کرده طرح تا تابستان سال آینده به بهره برداری می رسد، عملیاتی شود.

کد خبر 922784
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha