رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: این نیاز وجود دارد که پارک یا پردیسی شکل بگیرد که شهروندان عادی نیز بتوانند از آن استفاده کنند اما خانواده‌های دارای فرزندان معلول در آن از بازی‌های مهارتی بهره ببرند. این طرح حتما اقتصادی خواهد بود و منافعی را به دنبال خواهد داشت.

مناسب سازی معابر برای معلولان

به گزارش همشهری آنلاین، علی محمد قادری مهمان ویژه دویست و بیست و هفتمین جلسه شورای شهر تهران بود که با اشاره به همکاری‌های استراتژیک و ارتباطات خوب سازمان بهزیستی و مدیریت شهری دوره ششم، گفت: «درخواست ما از شورا حضور و هم افزایی بیشتر برای پیش بردن سازمان بهزیستی به سمت نهادی هم افزا است. سازمان‌های حمایتی کشور بر اساس دهک بندی اختصاصی افراد را تحت پوشش منابع مادی خود قرار می دهند و امروز با وجود عقب افتادگی تاریخی، با تلاش دولت هیچ پشت نوبتی برای ارائه مستمری نداریم. به طوری که امروز یک میلیون و ۵۲۳ هزار نفر از خدمات استفاده می کنند و دسترس پذیری و مناسب سازی برای این قشر از جامعه باید با جدیت بیشتری دنبال شود.»

او ادامه داد: «با توجه به وجود تاکسی‌های اینترنتی و پلتفرم‌ها و سکوهای مجازی، تلاش ما این است که قشر بیشتری از معلولان خدمات دریافت کنند و تقاضا داریم تا جلسات مختلفی در سازمان بهزیستی با حضور نمایندگان مدیریت شهری تشکیل و جزئیات اقدامات بررسی شود تا امسال شاهد نتایج آن باشیم.»

در جمع آوری کودکان کار، شهرداری اقدامات خود را آغاز کرده و جلسات متعددی در همین راستا برگزار شده، باید ببینیم چگونه این موضوعات در فضای کالبدی شهر قابل لمس خواهد شد. قادری به این موضوع هم اشاره کرد و گفت: «کانون استعدادیابی و نخبگان نیاز به کنسرسیوم مشترک بین سازمان بهزیستی و نهادهای مختلف به ویژه مدیریت شهری دارد و ۴ هزار نخبه علمی، فرهنگی و ورزشی در بین معلولان داریم؛ بنابراین این رویدادها می‌تواند جریان سازی و الگونمایی کند.»

پردیسی برای توانمندسازی معلولان

رئیس سازمان بهزیستی کشور در تشریح پردیس توانمندسازی هم تاکید کرد: « این نیاز وجود دارد که پارک یا پردیسی شکل بگیرد که شهروندان عادی نیز بتوانند از آن استفاده کنند اما خانواده‌های دارای فرزندان معلول در آن از بازی‌های مهارتی بهره ببرند. این طرح حتما اقتصادی خواهد بود و منافعی را به دنبال خواهد داشت. این یکی از تقاضاهای ما از مدیریت شهری است. چرا که ۳ تا ۳۰ هکتار می توان برای پردیس توانمندسازی در نظر گرفت.»

افزایش ۳۰ درصدی جمعیت سالمندان در آینده

به گفته قادری طراحی فضای عمومی باید به گونه ای باشد تا خدمت رسانی به افراد کم توان ذهنی تسریع و تسهیل شود و این کار قطعا توسط شهرداری محقق خواهد شد. به هر حال افراد در معرض معلولیت و سالمندی هستند؛ بنابراین باید زیرساخت ها برای این موضوع آماده شود. چراکه در آینده ۳۰ درصد از جمعیت سالمند خواهند بود.

گزارش خشونت خانوادگی با شماره ۱۲۳

هر فردی که مورد خشونت خانگی قرار گرفته باشد با سامانه ۱۲۳ تماس می گیرد و چهار هزار و ۹۵۶ نفر در اورژانس اجتماعی کشور پاسخگوی شهروندان هستند. رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به این موضوع تاکید کرد که به دنبال آموزش و مشاوره در مراکز مددکاری است و در مواردی که شهروندان اقدام به خودکشی را اعلام می کنند، سازمان بهزیستی مدیریت میدانی را انجام می دهد.

رها سازی افراد پس از سن قانونی کذب است

رها کردن کودکان پس از سن قانونی از سوی سازمان بهزیستی از اساس اشتباه است. علی محمد قادری با بیان این مطلب گفت: «ما افراد را ترخیص نمی‌کنیم؛ مگر اینکه به شرایط استقلال برسند و وضعیت مخاطره آمیز نداشته باشند. ما سالها سرمایه گذاری نمی‌کنیم که افراد را رها کنیم و اکنون ۱۲۰ هزار نفر در مراکز نگهداری می شوند.»

ساماندهی کودکان کار با همکاری بیش از ۳۰ دستگاه

برای ساماندهی کودکان کار بیش از ۲۰ دستگاه باید همکاری کنند. قادری این مطلب را بیان و تاکید کرد: «در شهرداری تهران اقداماتی در حال انجام است و همین که شهردار تهران تعدادی دستگاه را گردهم آورده است اقدامی رو به جلو به شمار می رود. بنده بسیار خوش‌بینم که اتفاقات خوبی برای کودکان کار و خیابان خواهد افتاد اما باید این موضوع را نیز در نظر گرفت که بخش قابل توجهی از کودکان کار، اتباع هستند و اینکه آیا باید رد مرز شوند یا خیر؛ باید بررسی شود.»

کد خبر 844270

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha