خبرهای جذاب و کوتاه دنیای فناوری امروز از «نظر مدیرعامل صندوق بین المللی پول درباره هوش مصنوعی» تا «سرمایه گذاری ۴۷۰ میلیارد دلاری کره جنوبی برای تراشه» را اینجا بخوانید.

فناوری

۱۶۳۰ عضو در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

رضا اسدی فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی: در نتیجه اقدامات انجام شده و به منظور گسترش پوشش اعضای شبکه آزمایشگاهی، تعداد مراکز عضو این شبکه تا ۳۰ آبان ماه سال جاری به ۱۶۳۰ عضو(شرکت و شخص حقیقی) در ۱۶۰ شهر رسیده است و اطلاعات ۳۱ هزار و ۹۳۹ تجهیز و ۱۴۶ هزار و ۱۵ آزمون آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی به اشتراک گذاشته شده است.

مسن ترها با هوش مصنوعی به سختی کنار می آیند

کریستالینا جورجیوا، مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول: پیشرفت سریع هوش مصنوعی عاملی برای هیجان و هشدار است. تاثیر واقعی هوش مصنوعی بر اقتصاد جهان یک پیش‌بینی دشوار است. کارگران مسن‌تر ممکن است سخت‌تر با هوش مصنوعی سازگار شوند. کشورها باید شبکه‌های جامع ایمنی اجتماعی ایجاد کنند و برنامه‌های بازآموزی را برای کارگران آسیب‌پذیر ارائه دهند.

۴۷۰

میلیارد دلار

کره جنوبی با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۷۰ میلیارد دلاری در تولید تراشه، می‌خواهد به بزرگ‌ترین هاب سازنده چیپ در دنیا تبدیل شود. این سرمایه گذاری که تا سال ۲۰۴۷ ادامه می یابد برای ساختن ۱۳ کارخانه جدید تولید تراشه و ۳ مرکز تحقیقاتی صرف خواهد شد. انتظار می‌رود این کارخانه‌ها به بزرگ‌ترین منطقه تولید تراشه در جهان تبدیل شوند و تا سال ۲۰۳۰ ماهانه ۷.۷ میلیون ویفر تولید کنند.

۱۴۰

درصد

گزارش رصدخانه صادرات دانش‌بنیان نشان می دهد که شرکت‌های دانش‌بنیان امسال ۱۴۰ درصد بیشتر از سال گذشته، از خدمات توسعه صادرات مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری بهره‌مند شده‌اند. این خدمات از طریق کریدور صادرات در اختیار شرکت‌ها قرار می‌گیرد. میزان صادرات دانش‌بنیان نیمه اول سال ۱۴۰۲ هم نسبت به میانگین ۴ سال قبل، رشد ۱۳۲درصدی را نشان می‌دهد.

کد خبر 824685

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۶
    0 0
    خارجی ها ی پیشرفته روی تراشته و کارخانه های ساخت رباتیک انها کار می نمایند ولی در ایران ما هنوز کارت هوشمند ملی فعال نمی باشد و کارت خوان های از خارجه وارد نشده اند که حدود 200 کار انجام می دهد. وسرعت اینترنت بدون فیبر نوری کم است تا عدالت در جامعه برقرار گردد.