رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت حساسیت مسئولان نسبت به حق مردم تصریح کرد: مسئولان به اعتبار جایگاهی که مردم به آنها سپرده‌اند، تکالیفی بر عهده دارند که رسیدگی به خواست‌های به حق آنها، از مهمترین این تکالیف است.

رئیسی

به گزارش همشهری آنلاین، سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت با تاکید بر اهمیت حساسیت مسئولان نسبت به حق مردم تصریح کرد: مسئولان به اعتبار جایگاهی که مردم به آنها سپرده‌اند، تکالیفی بر عهده دارند که رسیدگی به خواست‌های به حق آنها، از مهمترین این تکالیف است.

رئیس جمهور افزود: همانطور که در زمان فعالیت در قوه قضائیه نیز همواره تاکید داشتم که نباید اجازه دهیم داد و درخواست مردم برای قضات عادی شود، هم اکنون در دولت هم به مسئولان تاکید می‌کنم که اجازه ندهید صدا و درخواست مردم برای شما عادی شود.

رئیسی همچنین با تاکید بر اینکه دولتمردان باید نسبت به هرگونه ناهنجاری اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی حساس بوده و برای رسیدگی و رفع این ناهنجاری‌ها پیش‌قدم شوند، به برگزاری جلسات دوره‌ای بدون واسطه با استانداران کشور اشاره کرد و گفت: در این جلسات نظرات، درخواست‌ها و حتی گلایه‌های استانداران به‌عنوان نمایندگان اجرایی مردم استان طرح و دستورات لازم برای تامین نیازها و رفع مشکلات صادر می‌شود.

تسریع در تامین مالی طرح‌های نهضت ملی مسکن به‌عنوان یکی از برنامه‌های مهم دولت و صنعت پیشران اقتصاد از دیگر تاکیدات رئیس جمهور در جلسه امروز بود.

در جلسه امروز هیئت دولت همچنین وزیر نفت در گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در دو سال گذشته، به مواردی از جمله کشف معادل ۲.۶ میلیارد بشکه نفت و گاز قابل استحصال،کشف ۴ میدان نفتی و گازی جدید در استان‌های خراسان رضوی، گلستان و بوشهر و همچنین نتایج مقدماتی اکتشاف یک میدان گازی جدید در استان فارس که از حجم تخمینی ۲۲ تریلیون فوت مکعب گاز خبر می‌دهد، اشاره کرد و گفت: اعلام خبر این اکتشاف مخزن شاهینی را به‌عنوان یکی از بزرگترین میادین گازی خشکی کشور معرفی خواهد کرد.

وزیر نفت تاکید کرد که بر این اساس امروز جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با کشورهای منطقه جایگاه برتر را در زمینه اکتشاف در اختیار دارد.

در ادامه این جلسه دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز اعلام کرد که وزارتخانه متبوع وی، با در پیش گرفتن سیاست‌های ابلاغی رئیس دولت مردمی مبنی بر سیاست انعطاف و گسترش فرهنگ و هنر در مقابل سیاست انسداد و انقباض دشمن، به موفقیت‌هایی دست یافته است که افزایش قابل توجه ساخت آثار ارزشی در حوزه فیلم سینمایی و رشد ۵۰ درصدی سالن‌های سینمایی کشور از آن جمله است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود تا پایان دولت مردمی نیز حداقل ۲۵۰ سالن سینمای دیگر در سراسر کشور افتتاح شده و افزایش ۱۰۰ درصدی سالن‌های سینمای کشور را شاهد باشیم، گفت: در دولت مردمی همچنین شاهد رکوردزنی در تعداد مخاطبان تئاتر و سینما بودیم. در حالی که تا پیش از این دولت بالاترین رقم فروش یک فیلم ۵۰ میلیارد تومان بود، پارسال این رقم به ۷۷ و امسال به ۲۶۰ میلیارد تومان رسیده است و در عرصه موسیقی و سرود و نمایش نیز همه آمار از رشد تولیدات حکایت دارد.

رئیس جمهور ضمن قدردانی از همه تلاش‌ها و زحمات صورت گرفته در دستگاه‌های اجرایی، براطلاع‌رسانی موثر این اقدامات به افکارعمومی تاکید کرد.

کد خبر 793724
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • Borzoo NO ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۲
    7 0
    اجازه ندهید تا صدا و درخواست مردم برای شما عادی شود ؟؟ یعنی چه؟؟ کسی میداند؟
  • IR ۱۶:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۲
    4 1
    آره داریم میبینیم...با حذف ارز ترجیحی قرار بود چهار قلم کالا گران شود ولی حالا چیزی نبود که گران نشود
  • IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۲
    1 5
    گل فرمودی
  • IR ۱۸:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۲
    2 3
    مگه باپیگیرهای جنابعالی نتیجه بده
  • IR ۲۰:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۲
    0 1
    آقای رئیسی صدا و درخواست مردم خیلی وقته عادی شده واسه یه عده از مسئولین.چرا به درخواست و فریاد های مردم برای حذف تاثیر قطعی معدل جواب نمیدین؟پشت کنکوریا نابود میشن.اونا جزء مردم نیستن؟برای لیسانس به پزشکی شرط معدل دیپلم رو حذف کردید اما برای کنکور سراسری شرط معدل دیپلم گذاشتید.یک قانون رو حذف میکنید و بعد همون قانون رو تایید میکنید!تاثیر قطعی معدل رو بردارید این درخواست همه ی داوطلبا ست و شماهم اطلاع دارید اما رسیدگی نمیشه و فقط مسئولین به فکر سود مالی خودشون هستن از آزمون تشریحی معدل.