با وجود مذاکراتی که در این رابطه بین نعمتی و فرجی با رضا درویش صورت گرفت، اما این دو بازیکن در حالی لیگ برتر را شب گذشته آغاز کردند که نه قرارداد آنها تمدید شد و نه اینکه رقم قراردادشان افزایش پیدا کرد.

پرسپولیس

به گزارش همشهری آنلاین در روزهای اخیر فرشاد فرجی و علی نعمتی دو مدافع تیم پرسپولیس برای تمدید قرارداد به این باشگاه به دیدار مدیرعامل پرسپولیس رفتند. آنها علاوه بر تمدید قرارداد، خواهان افزایش رقم قرارداد خود در فصل جاری هم بودند چرا که به زعم آنها مبلغ قرارداد این دو بازیکن پائین است.

با وجود مذاکراتی که در این رابطه بین نعمتی و فرجی با رضا درویش صورت گرفت، اما این دو بازیکن در حالی لیگ برتر را شب گذشته آغاز کردند که نه قرارداد آنها تمدید شد و نه اینکه رقم قراردادشان افزایش پیدا کرد.

نعمتی شب گذشته زننده تک گل سه امتیازی پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر بود و با عملکرد خود باعث شد تا این تیم کمبود در خط حمله را احساس نکند.

در این باره مطلع شدیم که باشگاه پرسپولیس به این دو بازیکن پیشنهاد داده که قرارداد آنها را تمدید نخواهد کرد اما ۲۰ درصد به مبلغ قرارداد این فصل فرجی و نعمتی اضافه می‌کند!

این تصمیم از آنجایی عجیب است که این دو بازیکن قراردادشان در پایان فصل به پایان می‌رسد و مشخص نیست که مسؤولان پرسپولیس چرا از همین ابتدای لیگ راضی به تمدید قرارداد فرجی و نعمتی نیستند؛ این در حالی است که هر دو بازیکن آمادگی خود را برای تمدید قرارداد اعلام کردند.

کد خبر 779401

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • سلام ودرودخدابه شهدا IR ۱۶:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۹
    8 7
    آقای درویش این بازیکنان کسانی بودندخانه های خودرافروختندکه بابت رضایتنامه پرداخت کنندآنوقت شمادنبال چه هستیدبازیکن که نمیتوانی جذب کنی حداقل اینهارافراری نده.شایدمیدانی وزیرجدیدآمده موقع رفتن شماست.