طی روزهای اخیر خبرهای نگران کننده ای در خصوص گلر ملی پوش فوتبال ایران منتشر شده بود.

بیرانوند

به گزارش همشهری آنلاین دیدار فینال کافا و تقابل با ازبکستان با یک مصدومیت دردناک و سخت برای علیرضا بیرانوند همراه شد تا او همانند دیدار با انگلیس که در برخورد با مجید حسینی از زمین تعویض شده بود، اینبار اتفاقی مشابه را در برخورد با سعید عزت اللهی تجربه کرده و با مصدومیت سختی از ناحیه فک مواجه شود.

در شرایطی که طی روزهای اخیر بحث درباره شرایط پزشکی این مصدومیت و نیاز به جراحی و دوران دوری طولانی مدت علیرضا بیرانوند شکل گرفته بود، او دیشب و بعد از بررسی چند پزشک متخصص با خبر خوشحال‌کننده‌ای مواجه شد.

پزشکان بعد از بررسی تمام شرایط مصدومیت فک گلر شماره یک تیم ملی به وی اعلام کردند او نیازی به عمل جراحی ندارد و روز شنبه با بستری شدن کوتاه مدت در بیمارستان و انجام چند جراحی کوچک قادر خواهد بود بعد از دو هفته به شرایط ایده‌آل خود برگشته و این مصدومیت از ناحیه فک را پشت سر بگذارد.

کد خبر 768880

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • طاها IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۲
    18 2
    خداراشکربیشتر بخاطر سلامتی عقاب بیرو افتخارلر
  • محمد IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۲
    21 3
    خداروشکر که زود خوب میشی شیرپسر لر
  • بنیامین اکبری IR ۱۱:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۲
    20 3
    درود بیکران اهورامزدا پاک خداوندگار یگانه بر فرزندان نیک کوروش بزرگ همچنین از نژاد آریوبرزن جان فدا پارسه بنام جهانی پرسپولیس علیرضا بیرانوند لر باغیرت پرسپولیسی خومون ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤲🦁🦅❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  • ویریا DE ۱۷:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۲
    3 1
    با سلام و پوزش وقتی یک مربی ... تیم ملی را با تمام بازیکنان اصلی به یک جام بسیار سطح پایین و بی اهمیت برای بازی با تیم های مثل افغانستان میبرد باید این اتفاقات هم بیفتد. برای این جام حتی ذخیره ها هم زیاد بود و عوامل تیم ملی باید تیم سوم و بازیکنان تازه دعوت شده را می بردند. خدا رحم کرد که پای دو سه نفر از بازیکنان اصلی نشکست و بیرانوند عزیز هم شانس آورد!