شهردار منطقه ۱۹ در رابطه با فرونشست در بزرگراه آزادگان توضیح داد: در این بزرگراه دو نقطه به طول ۵۰ الی ۶۰ متر در اطراف لوله‌های جمع آوری آب‌های سطحی با فرونشست رو به رو شده است.

بزرگراه آزادگان

تورج فرهادی شهردار منطقه ۱۹ در گفتگو با همشهری آنلاین در رابطه با مشکلات ایجاد شده در بزرگراه آزادگان گفت: یک لوله جمع آوری آب‌های سطحی در این منطقه وجود دارد که آب‌های سطحی منطقه ۱۸ را جمع می‌کند و از عرض بزرگراه آزادگان وارد گذرگاه میانی سواره رو می‌شود. این لوله‌ها در طول آزادگان قرار دارد و پس از ۲ کیلومتر وارد دشت‌های پایین دست حریم منطقه ۱۹ می‌شود.

او افزود: این لوله‌ها در گذر زمان دچار آسیب شده‌اند و بخشی از آنها به دلیل استفاده معتادها از فضای داخلی لوله‌ها، دچار سوختگی شده‌اند و این اتفاق موجب شد تا آب در بالا دست رها شود. در این میان نباید فراموش کرد که برخی از قسمت‌ها نیز به سرقت رفته‌اند.

فرهادی با اشاره به این موضوع که این لوله‌ها در قسمت میانی بزرگراه آزادگان قرار دارد، گفت: اگر این لوله کشی در متن و عرض آزادگان بود مشکلات بیشتری رخ می‌داد. در حال حاضر در دو سمت این خط لوله، گاردریل وجود دارد و با فضای سبز پوشانده شده است و در دو نقطه به طول ۵۰ الی ۶۰ متر اطراف این لوله‌ها با فرونشست رو به رو شده است.

شهردار منطقه ۱۹ در رابطه احتمال فرونشست در بزرگراه آزادگان گفت: به جای خط لوله، تونلی خاکی در زیر فضای سبز رفیوژ(گذرگاه میانی سواره رو) میانی باندهای جنوبی باقی مانده است، به دلیل حجم بارش‌های انتهای سال گذشته این تونل خاکی با جریان سیلاب به‌وجود آمده از بین رفته و باعث آب پس زدگی روان آب در زیر پل بزرگراه آزادگان و ایجاد مشکلات ترافیکی در محدوده شده است که به مرور احتمال آبشستگی و نشست اتوبان وجود دارد.

او با تأکید بر این نکته که به بستر اصلی سواره رو آسیبی وارد نشده است، افزود: با این وجود لازم است که مشکل این بخش از اتوبان حل و فصل شود تا مبادا این مسیر - به عنوان یکی از اصلی‌ترین مسیرهای شهری - با یک حادثه غیرمترقبه مواجه شود.

براساس گفته فرهادی «اگر این مسئله مدیریت نشود،‌ در صورت بارندگی شدید و جمع شدن آب در این منطقه، ممکن است که سواره رو نیز با مشکلات پیش بینی نشده‌ای رو به رو شود. اگر سواره رو آزادگان فرو بریزد، ناخواسته ترانزیت کل کشور مختل خواهد شد، چرا که این مسیر جز شریان‌های مهم کشور و مهم‌ترین کمربندی پایتخت است.»

او با تأ‌کید با اشاره به این موضوع که جنس این لوله‌ها پلاستیکی است، گفت: در تلاش هستیم تا لوله‌های سیمانی را جایگزین کنیم اما تا قرار داد نداشته باشیم تمام این خواسته‌ها معطل می‌ماند.انباشت آب‌های سطحی این بزرگراه در فصل سرما می‌تواند حادثه آفرین شود و حتی شاهد فرونشست باشیم.

کد خبر 759021
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۰
    0 0
    وقتی عنبر نسارا قیمتی است انتظار دارید که لوله های فولادی قیمتی نباشند. دزد هر چیز ارزشمندی را می دزد... مواظب خودمان باشیم.