به گزارش همشهری آنلاین، حمید مهری با اعلام این خبر گفت: منطقه یک از بافتهای کوچه باغی و قدیمی برخوردار است که در برخی از معابر آن درختان قدیمی خشک شدهای وجود دارند که علاوه بر خطر سقوط چهره ای نامناسب به شهر بخشیدهاند. تبدیل این تنههای خشک به یک اثر هنری و ماندگار طرحی است که اداره زیباسازی منطقه در طرح بهاران خدمت بر آن همت گذاشته و با استفاده از فکر و ایده هنرمندان و متناسب با محیط در معابر شمال تهران در حال اجرا است.
سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه یک تهران گفت: یکی از این تنههای خشک در باغ فردوس، چنار ۳۵۰ ساله به گفته اهالی است که با قطر ۳ متر پس از گذراندن دوران سرسبزی و شادابی خشک و تا یک ارتفاعی باقی مانده و حذف نشده که توسط هنرمند چوب تراش به نام استاد عالی، با استفاده از ابزار لازم در همانجا بدون جابه جایی به شکل مولانا طراحی و تراشیده شده است تا به صورت جلوهای بصری برای شهر درآید.
براساس اعلام پایگاه خبری تحلیلی شهر، وی افزود: دغدغه رسیدن به شهر موزه و ارتقاء سواد بصری مردم،احیای فضاهای شهری و همچنین ارتباط نزدیک مردم با مقوله هنر و هنرمند از مهمترین اهداف اجرای اینچنین آثاری است به طوری که در پاره ای از اوقات با توجه به استقبال مردم، هنرمند ابزار را به آنها می سپارد تا لذت و حتی سختی کار هنرمند را با تمام وجود حس کنند.
مهری تصریح کرد: این اقدام ناخودآگاه بنوعی خودجوش ترین کارگاه هنر شهری است که در آن ارتباط عمیقی بین هنر،هنرمند و مردم شکل گرفته است.
نظر شما