معاون وزارت آموزش و پرورش درباره شرایط پخش موسیقی در مدارس و ساعات زنگ تفریح دانش‌آموزان توضیح داد.

مدرسه

به گزارش همشهری آنلاین، اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش امروز درباره برنامه‌های هفته امور تربیتی اظهار کرد: در مراسم ویژه این روز ۳۰۰ نفر از افراد شاخص در حوزه تربیت برای حضور در مراسم امور تربیتی دعوت شده‌اند.

وی افزود: گروه‌های مردمی تربیت شناسایی شده و در هفته امور تربیتی با آنها نشست خواهیم داشت تا دستاورد و طرح‌های تربیتی خود را ارائه دهند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: در هفته امور تربیتی، اداره امور مدرسه از جمله برگزاری صبحگاه، زنگ تفریح و اداره کلاس درس یک روز توسط دانش‌آموزان انجام خواهد شد.

اخراج معلم قائمشهری

باقرزاده در ادامه درباره اخراج معلم قائمشهری عنوان کرد: این معلم اخراج نشده بود و این موضوع فضاسازی رسانه‌ای است؛ چه کسی اعلام کرده بود که این معلم اخراج شده است.

هیچ مخالفتی با همخوانی‌ موسیقی و سرود مناسب نداریم

وی درباره همخوانی آهنگ‌ها در مدارس گفت: بخشی از این‌ها خوراک فرهنگی است که دانش‌آموز در فضای بیرون مدرسه کسب می‌کند و رویکرد این است زمینه علاقه به موسیقی و همخوانی را در برنامه‌های مناسب با اهداف تربیتی ترسیم کنیم.

باقرزاده اظهار کرد: رویکرد درباره معلمان این است هر موسیقی محتوایی دارد در انتخاب موسیقی صرفا نباید به علائق نوجوانان توجه کرد بلکه باید متناسب با اهداف تربیتی انتخاب شود؛ اگر یک موسیقی تعداد زیادی شنونده پیدا می‌کند، نمی‌توان آن را تایید کرد در این شرایط جنبه تربیتی والدین و معلمان چه می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: هیچ مخالفتی با همخوانی‌ موسیقی و سرود مناسب نداریم اما فردی که آن را اجرا می‌کند و محتوای موسیقی نیز مهم است.

مجوز جذب ۱۱ هزار مربی پرورشی را از ریاست‌جمهوری دریافت کرده‌ایم

باقرزاده تصریح کرد: ۵۰ درصد مربیان پرورشی بالای ۲۰ سال سابقه دارند و مجوز جذب ۱۱ هزار مربی پرورشی را از ریاست جمهوری دریافت کرده‌ایم.

وی درباره آسیب‌های اجتماعی متذکر شد: تربیت و زیست بوم جدید عنوان دومین نشست مرتبط با آسیب‌های اجتماعی است و دستاوردهای حاصل برای برنامه‌ریزی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده خواهد شد. در سال تحصیلی جاری، ۲۰ هزار مدرسه و ۶ میلیون دانش‌آموز از حیث آسیب‌های اجتماعی رصد خواهند شد.

طی ۴ سال آینده باید به استاندارد هر مدرسه یک مربی تربیتی دست یابیم

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: امور تربیتی در بخش ساختار، محتوا و نیروی انسانی نیازمند بازنگری است و تربیت سیاسی و اجتماعی، تربیت جنسی و اقتصادی بسیار مهم است و باید به آنها توجه شود.

وی ادامه داد: در بخش محتوا، کتاب تفکر و سبک زندگی و سواد رسانه‌ای و آمادگی دفاعی را داریم اما محتوای غیرمستقیم در اردوها و برنامه‌های غیردرسی است. در بحث توانمندسازی نیروهای انسانی ۶ هزار مربی در دوره‌های حضوری شرکت کرده‌اند و طی ۴ سال آینده باید به استاندارد هر مدرسه یک مربی تربیتی دست یابیم.

پخش آهنگ برای دانش‌آموزان دوره ابتدایی

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره پخش آهنگ به ویژه در دوره ابتدایی برای دانش‌آموزان در ساعات زنگ تفریح و شکل دادن به ذائقه دانش‌آموزان متذکر شد: این اقدامات در استان‌ها انجام و به سلائق مختلف توجه و پشتیبانی انجام شده است اما نسبت به محتوای موسیقی و فرد اجراکننده حساس هستیم اما محدودیتی برای اجرای برنامه‌ها در مدارس نداریم همچنین در صفحه اول شاد، گنجینه سرود دانش‌ آموزی لحاظ شده است و همه مدارس و دانش‌آموزان کشور می‌توانند از آن استفاده کند.

توجه به نظرات طیف‌های مختلف دانش‌آموزان

باقرزاده در پاسخ به پرسشی درباره توجه به نظرات طیف‌های مختلف دانش‌آموزان و پس از آن برنامه‌ریزی تربیتی متذکر شد: شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش موظف شده است در تمام سفرها یکی از نشست‌های خود را با طیف‌های مختلف دانش‌آموزان برگزار کند و در یکی از سفرها، دیداری با گروه‌های مختلف دانش‌آموزان داشتم و به آنها قول دادم تا نماینده‌شان را به شورای معاونان وزارتخانه بیاورم و این اتفاق افتد و در شورای معاونان، نکات خود را بیان کردند.

وی ادامه داد: این نکته قابل توجه است که هنوز فرصت‌های زیاد و متنوعی را برای حضور دانش‌آموزان مختلف در برنامه‌های مشارکتی فراهم نکرده‌ایم و در سازمان دانش‌آموزی ۳ میلیون دانش‌آموز در گروه‌های مختلف در سامانه نورینو در ۹ سرفصل ثبت‌نام کرده‌اند و باید جمعیت بیشتری از دانش‌آموزان را تحت پوشش ببریم.

هیچ‌کدام از اردوگاه‌های آموزش و پرورش در حوزه مولدسازی و فروش قرار نگرفته

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: هیچ کدام از اردوگاه‌های آموزش و پرورش در حوزه مولدسازی و فروش قرار نگرفته است.

کد خبر 743293
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۲۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
    7 1
    موسیقی به طور کلی حتی موسیقی‌های محلی خودمان و ساز زدن با سازهای سنتی در رشد مهارتهای شناختی کودک موثر است
  • فرشید IR ۲۲:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
    10 1
    برای راه رفتن هم بخشنامه صادر کنید
  • باران IR ۲۳:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
    7 0
    مشکل نبود مربی پرورشی نیست.. اتفاقا مدارس زیادی مربی و حتی معاون پرورشی دارند.. بلکه عدم بازدهی کاری پرورشی هست. .چون با تبدیل این شغل به پست معاونت هر کس که در ادارات پارتی و رابطه داشت وارد شد. بدون تخصص و مهارت و تجربه و علمی در این زمینه.. به طور کلی در م ارس پرورشی به راحت ترین و یی دردسرترین شغل گفته می شود که نهایت کار 3 ماهی یک گزارشرکپیذمی کنی و چند عکس وفیلم.. .وقتی بازدهی کار پرورشی در گزارش و کاغذ سیاه کردند.. خلاصه می شود.. معلومه نتیجه این مط شود.. و دیگر مربیان پرورشیردر بعض3 مدارس اصلا کار پرورشی نمیکنند بلکه دستیار مدیر هستند تو هر کاری.. رضایت مدیر مهم است نه کار پروزشی و.. محورها در این 15 سال اخیر تغیر کرده.. دیگر مهارت.. و سواد و بازدهی کاری محور نیست.. بلکه رضایت مدیران.. انهم روشش چاپلوسی و.. متاسفانه 😞 😞 😞 😞